U naselju Ilidža

Pucnjava u Sarajevu nakon pokušaja pljačke: Ubijen muškarac, troje uhićenih

BiH policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
28.06.2016.
u 09:18

Kako su javili svjedoci, sve se događalo iza ponoći, kada su se začuli pucnjevi kod kružnog toka

U pucnjavi koja se sinoć dogodila u sarajevskom naselju Ilidža ubijen je muškarac, a kako javljaju bh. mediji, radilo se o policijskoj akciji nakon pokušaja pljačke.

Četiri osobe pokušale su opljačkati trgovinu Amko komerc, no policija je ubrzo stigla nakon dojave pa su razbojnici počeli bježati, javlja Dnevni Avaz.

Razbojnici su prvo pucali na policiju nakon čega je policija uzvratila vatru. Tijekom pucnjave ubijen je Nermin Delić, a ranjen je još jedan muškarac koji je među uhićenima.

Prema informacijama objavljenim na Radiosarajevo.ba, sve se događalo iza ponoći, kada su se začuli pucnjevi kod kružnog toka.

>> Policija pucala u muškarca koji je iz BiH švercao cigarete

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jozomeda
10:22 28.06.2016.

samo deri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije