Krvavi obračun

Pucnjava u Zagrebu: Muškarcu ispred kafića propucana noga

pucnjava (1)
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
1/3
14.04.2011.
u 18:07

Na muškarca je pucao 48-godišnjak koji je pobjegao, no uhićen je u parku Stara Trešnjevka

V.K (56) teško je ozlijeđen u pucnjavi koja se dogodila u četvrtak oko  17 sati dogodila ispred jednog ugostiteljskog objekta u zagrebačkoj Selskoj ulici na kućnom broju 183.

Na njega je pucao 48-godišnji V.B. koji je pobjegao s mjesta zločina, no ubrzo je uhićen u parku Stara Trešnjevka.Doznajemo kako se u bijegu uspio presvući kako bi zavarao policiju, no odao ga je pištolj koji nije bacio.

Ozlijeđeni muškarac propucan je u nogu te je prevezen u bolnicu.

Kako je policija izvijestila u petak, V.B. pucao je u 56-godišnjaka jer mu je ovaj dugovao pa ga je hitcem iz pištolja htio upozoriti neka vrati novac.

Komentara 7

LJ
love joe
18:57 14.04.2011.

TOLKO O SIGURNOSTI U ZAGREBU NO COMENT BANDIĆU

BZ
Branko Zajec
19:15 14.04.2011.

Ne bi ja Bandića prozivao za sigurnost građana u Zagrebu. To pitanje ja bi postavio našem ministru Karamarku, jer Zagreb je glavni grad Hrvatske ! Tu je ministarstvo policije, tu su sve državne institucije, a i dalje je Zagreb nesiguran grad !!! Uz silni trud vladajućih , da to opovrgnu, slabo im ide. Građani se ne osjećaju sigurnim.

LJ
love joe
06:26 15.04.2011.

‘Svijet glamura’ posvetili smo autsajderima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije