NAJAVA PREDSJEDNIKA

Puhovski o obraćanju Milanovića: Večeras će još više ispsovati Plenkovića, HDZ, tatu i mamu

Zagreb: Tribina Promjena imena Trga maršala Tita
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
06.07.2023.
u 18:31

Politički analitičar Žarko Puhovski smatra kako je Milanovićev potez ''u okviru ovog ludila racionalan'', smatrajući kako premijer Andrej Plenković ne smije biti uvrijeđen

Najavljeno obraćanje predsjednika Zorana Milanovića putem televizijskog prijenosa koje je stiglo ovog poslijepodneva komentirao je za N1 politički analitičar Žarko Puhovski. Smatrajući kako se ne radi o ''izvanrednoj situaciji'', Puhovski je objasnio kako je taj format obraćanja koristio i prvi hrvatski predsjednik. 

- To je preuzeo Franjo Tuđman koji je uveo da se predsjednik obraća Hrvatskom saboru poslanicom bez mogućnosti postavljanja pitanja i očito je i Milanović da ne izlazi dobro na kraj s novinarima i novinarkama prije svega, pa je odlučio da nam se obrati kao Predsjednik - ispričao je. 

Osim toga, Puhovski je mišljenja kako će Milanović večeras ''ispsovati još više Plenkovića, HDZ, tatu i mamu''. - Milanović se našao u situaciji da odlučuje i on tu situaciju neće ispustiti iz ruku. On je učinio puno pogrešnih stvari, ali sad je on na potezu - objasnio je politički analitičar.

POVEZANI ČLANCI:

Dodao je i kako je Milanovićev potez ''u okviru ovog ludila racionalan'', smatrajući kako premijer Andrej Plenković ne smije biti uvrijeđen. - Sve što je Plenković rekao danas o Milanoviću je istina, osim toga što on nema pravo biti uvrjeđen. Uvreda države preko uvrede visočanstva je feudalna kategorija i na nju Plenković nema pravo. Vi se bavite politikom jer vam treba mojih 25 posto, i ako hoćete funkcionirati, ja mogu reći što me volja jer vam treba 25 posto i točka - zaključio je Puhovski.

>> VIDEO Milanović: "Ministar obrane je nekakav predlagatelj, teklič, kurir Jovica"

Komentara 38

Avatar tkozna
tkozna
19:03 06.07.2023.

Puhovski, sjeti se kako si navijao za SDP a kada te je Predsjednik izviždao okrenuo si ploću! Bolje ti je da fučkaš!

DU
Deleted user
19:18 06.07.2023.

Jel ima netko drugi za komentiranje? Jel mora baš Puhovski?

AN
AntePortas9
19:48 06.07.2023.

Kada vidim tko je "stručnjak", preskočim članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije