SPLITSKI GRADONAČELNIK

Puljak se prvi put oglasio o optužnici svog zamjenika: 'I dalje ostaje na funkciji'

Split: Ivica Puljak, kandidat za gradonačelnika, i suradnici održali konferenciju za medije
Ivo Cagalj/PIXSELL
25.03.2022.
u 12:36

"Zbog opravdanog javnog interesa za ovaj slučaj pozvao sam vas kako bih vam rekao da do ovog trenutka Bojan Ivošević nije dobio uvid u spis i optužnicu. U ovom trenutku nije moguće odgovarati na hipotetska pitanja", kazao je Puljak.

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak prvi put obratio se javnosti i prokomentirao optužnicu DORH-a protiv zamjenika Bojana Ivoševića.

– Jučer sam bio u Bruxellesu. Zbog opravdanog javnog interesa za ovaj slučaj pozvao sam vas kako bih vam rekao da do ovog trenutka Bojan Ivošević nije dobio uvid u spis i optužnicu i u ovom trenutku nije moguće odgovarati na hipotetska pitanja. Kada se to dogodi, zajednički ćemo donijeti odluku – rekao je Puljak, a zatim dodao:

– Zamjenik Ivošević i dalje je na svojoj funkciji.

Što ako optužnica bude potvrđena?

– Ne bih odgovarao na hipotetska pitanja – odgovorio je gradonačelnik.

Državno odvjetništvo na svojoj web-stranici objavilo je da je podignuta optužnica...

– Prije nego što napravimo potpuni uvid, ne bi bilo odgovorno ni ozbiljno od mene da odgovaram na hipotetska pitanja – komentirao je.

Novinari su mu kazali da to nisu hipotetska pitanja i da su koalicijski partneri već kazali da bi Ivošević zbog ovoga trebao otići s funkcije.

– Kada vidimo što piše u optužnici i spisu, bit ćemo informiraniji – zaključio je Ivica Puljak.


 

Komentara 23

MK
milutin kekin
12:55 25.03.2022.

Da je desničar u pitanju razapeli bi ga nasred rive.

Avatar southman
southman
12:46 25.03.2022.

Koji licemjer ovaj i ona njegova Bob Rock PAMETNjakovićka. Sve druge bi pozivali da daju ostavke nakon ovoga ali kad se radi o njihovoj funkciji i plaći ( Ivošević ima 2. ruke u gradskom vijeću ) onda ni presuda nije dovoljna da se makne "poludivlji dogradonačelnik " !

Avatar Le-Freak
Le-Freak
12:46 25.03.2022.

Ovo su dva rijetko viđena politička licemjera. Obojica izgledaju baš kao pavijani a tako se i ponašaju. Trebali bi se međusobno mlatiti svojim pokvarenim jajima. Jedino još gori i licemjerniji su njihove priguzice i pokorni zetoncici iz Mosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije