trajao gotovo dva sata

Putin govorom uspavao svoje uzvanike? Čini se kako su neki zaspali, među njima i Medvedev

Dmitrij Medvedev
Foto: Twitter
1/6
21.02.2023.
u 13:52

Društvenim mrežama šire se zapisi kako je zaspao i Leonid Slutsky, zastupnik Državne dume. Također, objavljena i kompilacija fotografija drugih uzvanika kojima su oči zatvorene ili koji zijevaju. Među njima je i Sergej Lavrov, ruski ministar vanjskih poslova.

Ruski predsjednik Vladimir Putin održao je svoje godišnje obraćanje parlamentu, nekoliko dana prije prve godišnjice invazije Moskve na Ukrajinu. Zastupnici oba doma parlamenta, Državne dume i Vijeća Federacije, sastali su se tim povodom u blizini Kremlja u centru Gostinij dvor. 

Putinov govor trajao je gotovo dva sata. On je, između ostalog, optužio Zapada da želi neograničenu moć te kako je on započeo rat. Također, naglasio je kako ''treba napraviti sve kako bi Rusija pobijedila''. Osim aktualne situacije, komentirao je i razdoblje nakon pada SSSR-a 1991. godine.

VIDEO Putin žestoko kritizirao Zapad: Oni su počeli konflikt, žele neograničenu moć

Njegov govor, prema snimkama i fotografijama objavljenima na društvenim mrežama, neke je uzvanike uspavao. Tako su objavljeni sadržaji na temelju kojih se čini kako je zaspao Dmitrij Medvedev, zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Rusije. 

 

Osim Medvedeva, društvenim mrežama šire se zapisi kako je zaspao i Leonid Slutsky, zastupnik Državne dume. Također, objavljena i kompilacija fotografija drugih uzvanika kojima su oči zatvorene ili koji zijevaju. Među njima je i Sergej Lavrov, ruski ministar vanjskih poslova.

 

Komentara 13

DU
Deleted user
14:54 21.02.2023.

Jedino je Petković sa foruma alias Amazonske stajao u stavu pozor sa suzom u očima i pozorno pazio na svaku izgovorenu riječ velikog vođe Vladolfa

DX
Dxxt90
14:42 21.02.2023.

Stvarno izgledaju pospani. Nije ni čudo da ispadaju kroz prozor

MO
moreplovac
15:15 21.02.2023.

Spavaju i sanjaju o velikom carstvu- Putleristanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije