sam se odao

Putin priznao: Neke herojske avanture bile su namještene!

'Russian President Vladimir Putin sits in a motorised deltaplane at Yamalo-Nenets district September 5, 2012. Putin, who has tracked a Siberian tiger and posed with a polar bear, on Wednesday took his
'RIA NOVOSTI'
14.09.2012.
u 13:59

Putin je sam priznao da su neke od njegovh akcija, poput spašavanja novinarske ekipe od tigra, letenja sa ždralovima, ipak bile namještene te da ga to ljuti

Ruski predsjednik Vladimir Putin priznao je da su neki od njegovih hrabrih pothvata kojima se uvijek hvali u javnosti ipak bili namješteni. Primjerice, posljednje herojsko djelo koje je učinio bio je let s ugroženim sibirskim ždralovima.

>> VIDEO Je li to ptica, avion..? Ne, to Putin predvodi jato ždralova!

Ruska televizija često je prikazivala njegove pothvate poput označavanja kitova, spašavanja televizijske ekipe od tigra, kako mazi polarnog medvjeda, brine se o leopardima... No u intervjuu koji je dao novinarki i urednici Maši Gesen koja je dobila otkaz nakon što je odbila poslati ekipu na njegovu posljednju akciju spašavanja ždralova Putin je priznao da su neki pothvati ipak bili malo pretjerani, odnosno namješteni.  

– Naravno da postoje neki ispadi i ljutit sam zbog toga. No ja sam se sjetio tigrova. Još je 20 zemalja u kojima tigrovi žive nakon toga počelo to primjenjivati – prisjetio se Putin incidenta otprije nekoliko godina kada je uspavao tigra koji se spremao napasti televizijsku ekipu, piše BBC.

Putinov glasnogovornik također je priznao da je bar jedan njegov pothvat bio namješten, no nije htio otkriti koji.

>> Ruski premijer: Super Putin ili Indiana Jones?

Ključne riječi

Komentara 7

TW
Tex_Willer
14:27 14.09.2012.

namješteno? ma jok...

DO
Dongfeng
14:30 14.09.2012.

Nisam skuzio na koji nacin je namjesteno? U cemu je problem, pa ovo sve je radio za show. Ako se nije radilo o zabavljanju ljudi o cemu se radilo? Bolje da leti sa zdralovima nego daje novinarima izjave kako ce strane sile "platiti" to sto nisu nesto napravile po njegovoj volji, onako kako to radi Clintonica.

Avatar žič
žič
14:15 14.09.2012.

sve za cara i otađbinu....htjeli su cara,sad ga imaju........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije