GIMNASTIČARKA KABAEVA

Putinova dugogodišnja ljubavnica rasplakala djevojčicu zbog greške na treningu: 'Ovo više nikada nemoj ponoviti'

Divine Grace Rhythmic Gymnastics Tournament in Moscow
Foto: Gavriil Grigorov/NEWSCOM
1/3
09.09.2024.
u 12:05

Stroge, a nerijetko i rigorozne metode treniranja mladih sportaša u Rusiji oprimjerio je slučaj Kabaeve, inače majke koja navodno s Putinom ima dva sina

''Ljubavnica Vladimira Putina Alina Kabaeva ima jednu stvar zajedničku s predsjednikom Rusije - ima ledeno srce'', objavio je TMZ uz video u kojem se vidi kako Kabaeva, inače profesionalna gimnastičarka, vrijeđa djevojčicu koju je podučavala. Situacija se na jednom treningu toliko zahuktala da se djevojčica, identificirana kao Karolina Tarasova, u jednom trenutku i rasplakala. 

Stroge, a nerijetko i rigorozne metode treniranja mladih sportaša u Rusiji oprimjerio je slučaj Kabaeve, inače majke koja navodno s Putinom ima dva sina. Trening je kulminirao kada je Tarasova nešto izostavila u svojoj rutini pred Kabaevom, zbog čega je profesionalna gimnastičarka poludjela. 

Karolina je bezuspješno pokušala uvjeriti Kabaevu da tu grešku više neće ponoviti jer je ova već krenula s vrijeđanjem i optužbama da je 13-godišnjakinja to napravila namjerno. ''Najgora stvar je ravnodušnost, zapamti to. Nemoj to više nikada ponoviti, nikada'', kazala je, a navodno je nekoliko mjeseci ranije istoj djevojčici priprijetila i da će je vratiti u Ukrajinu zbog loših performansi. 

Ipak, na kraju je Kabaeva i popustila prema djevojčici koja se rasplakala, uz to ju je i zagrlila. Sve se navodno dogodilo u Sochiju, ruskom gradu u kojem Kabaeva drži elitnu školu za gimnastičare - Sky Grace Academy, no navodi TMZ-a o ovom incidentu nisu potvrđeni.

POVEZANI ČLANCI:

Inače, gimnastičarka Alina Kabaeva (40) , koju godinama nazivaju (sad više ne baš tako) tajnom ljubavnicom ruskog predsjednika, prošle je godine izašla u javnost kada je prisustvovala Evgeniya" kupu u Omsku u Sibiru, gdje je pozirala s gimnastičarkama i članovima žirija. Moskovsky Korrespondent prvi put je izvijestio o njihovoj navodnoj vezi 2008. godine. No, nakon objave novine su se ugasile. I Putin i Kabaeva nosili su vjenčana prstenja na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014., gdje je ona odabrana za nositeljicu baklje na ceremoniji. Kada je počela ruska invazija na Rusiju mediji su izvijestili kako se Kabaeva s njihovo dvoje djece skriva u Švicarskoj.

>> FOTO Teroristički napadi, atentat na Putina, ekonomska kriza... Ovo je Baba Vanga predvidjela za 2024.

Divine Grace Rhythmic Gymnastics Tournament in Moscow
1/9

Komentara 7

SE
Serengeti
16:41 09.09.2024.

Kada tata Kostelić isto to radi svojoj djeci onda je OK?

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
18:40 09.09.2024.

Ne znam vama, ali je meni ova Alina preslatka. Tko misli kao ja, molim da mi udari minus.

GU
Gusar93
12:19 09.09.2024.

Dugogodišnja medicinska sestra imotentniog ratnog zločinca Putina pretpostavljam je trebao biti naslov.....jer zadnji puta je ljubio još za vrijeme SSSR-a kaže KGB.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije