SDP LJUT NA OSTATAK OPORBE

Radeta: 'Izabrali proračun i omogućili betonizaciju Zadra. HDZ će ih opet prevariti'

Zadar: Gradski vijećnik Danijel Radeta
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
06.09.2024.
u 00:10

"Legitimno, ali politički naivno i jadno ako uzmemo u obzir da su ih do sada 100 puta prevarili. Prevarit će ih opet!", rekao je Daniel Radeta

Nakon ponovno prekinute sjednice gradskog vijeća Zadra na kojoj nije usvojen proračun, ali ni kako tvrdi SDP stopiran HDZ-ov prostorni plan oglasio se predsjednik zadarskog SDP-a Daniel Radeta.

- Završena je sjednica Gradskog vijeća koja nikad nije ni počela. Toliko je bila bitna HDZ-u da se gradonačelnik Branko Dukić nije niti odazvao. Uostalom, zašto bi kada su se još jučer o svemu dogovorili. Legitimno, ali politički naivno i jadno ako uzmemo u obzir da su ih do sada 100 puta prevarili. Prevarit će ih opet!

- Između Odluke o zaustavljanju sulude betonizacije grada i prostorne devastacije izabrali su HDZ i Proračun. Da su totalni amateri i politički naivci najbolje govori ono što su izrekli za govornicom, a rekli su da će sutra glasati o Odluci o Prostornom planu samo ako se vijeće raspusti. Možda hoće, ali ne na vijeću, nego ispred Bakmaza na Novom Bokanjcu - istakao je Daniel Radeta predsjednik zadarskog SDP-a.

 

GALERIJA Zadarski Maraschino pije se u jedinom hotelu sa 7 zvjezdica na svijetu, super luksuznom Burj Al Arabu u Dubaiju

Zadar: Gradski vijećnik Danijel Radeta
1/12
Ključne riječi

Komentara 1

MO
MOSAD
09:57 06.09.2024.

S obzirom da sam iz zadra mislim da mogu reci par rici o doticnom drugu.Ovi radeta nikada nebi bija u vrhu zlocinacke partije da nije naša oko 150 000 ustasa u samom zadru a jos oko milijon u županiji.Sitija se vragonja da postoji jedan mural na relji koji je drugovima neprihvatljiv pa organizira tamo neke konferencije i sto ti ja znam sto sve ne.Zna "čovik" kako se penje na vrh te kriminalne organizacije.Samo arlaučite držte ustašu i živila 45 mozes doci do samog presednika te iogavne partije.bljak fuj!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije