POREZNA REFORMA

Radeta (SDP): Vlada i Plenković žele uništiti ono što se generacijama gradilo, a naše ljude pretvoriti u roblje

Pogled iz zraka na Grad Zadar
Foto: Dino Stanin/PixSell
1/3
25.09.2024.
u 11:50

Što je to nego izdaja nacionalnih interesa, upitao je predsjednik zadarskog SDP-a Daniel Radeta

Predsjednik zadarskog SDP-a Daniel Radeta istakao je da najnovija porezna reforma, koja je obuhvatila i male iznajmljivače u obiteljskom smještaju, podsjeća na priču s malim kvartovskim dućanima, koje su prije 10-ak godina u potpunosti izbrisali i uništili veliki strani trgovački lanci. 

- Nekada su to bili mali obrti od kojih su uglavnom živjeli naši ljudi i koji su svoju zaradu vraćali kroz razne poreze, troškove i namete trošeći novac u državi u kojoj su ga i zaradili. Sada se ponovo na isti način, gazi one najmanje i ide u prilog stranom kapitalu i velikim hotelskim lancima. Vlada i Andrej Plenković na ovaj način žele uništiti ono što se generacijama gradilo, a naše ljude pretvoriti u roblje - ističe Radeta te nastavlja: 

- Dan nakon objave nacrta novog zakona i porezne reforme, taj isti Andrej Plenković na CNN-u poziva strane ulagače i daje im obećanja, dok s druge strane skandaloznom reformom uništava naše ljude koji su svoj životni prostor stavili u funkciju najma smo kako bi došli do dodatnih prihoda! Što je to nego izdaja nacionalnih interesa?

GALERIJA Ovo su županije s najmanje gradova, znate li koja ima samo dva grada, ali čak 26 općina?
Pogled iz zraka na Grad Zadar
1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije