Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTENCIJALNI NEMIRI

Radi li Putin s muslimanskim zemljama pogrešku kakvu je već počinio u slučaju Ukrajine?

28.03.2024.
u 10:02

Azerbajdžan je izvor problema na kavkaskoj ruskoj granici, Kazahstan strahuje od ruskog nacionalizma kod kuće, a Erdoğanova Turska ima svoje interese i ambicije

Komentara 17

GA
galico
12:13 28.03.2024.

Kako radi kada ne želi reći uopće da je ISIL u pitanju? Kako bi radio kada im Hamas javno zahvaljuje, a i oni i Kinezi su sa Hutima dogovorili slobodan prolaz za svoje brodove To bi vi htjeli da ima problema kada se već Rusi nisu pobunili idemo probati te muslimanske stanovnike ali ste se preračunali... ISIL je pobio više muslimana nego neke druge države i vojske ISIL je u Siriji ratova protiv muslimana..Hezbolah je ratovao protiv ISILa, a ISIl nikada nije napao Izrael... Pametnome dosta... Uvijek se može podmititi nekog teroristu.. Zavarani ste ratovima Čečena koji nisu bili nikakva pobuna naroda Čečena već privatni ratovi Šamila Basajeva i Džohara Dudajeva koji su se bojali referenduma u Čečeniji jer tamo ljudi nikada nisu htjeli van Rusije...Na vašu žalost oni Vam Rusiju osjećaju kao svoju domovinu bez obzira što ćete naći drugih primjera.. Davno sam ja čitao istraživanja i to zapadnih istraživački centara da je Rusija među tim centralnoazijskim državama( njihovim narodima) percipirana kao najprijateljskija zemlja...

DU
Deleted user
11:44 28.03.2024.

Moj Vitas, ukrajinsks fronta na istoku je pukla i raspada se.To možeš vidjeti čak i sa zapadnih izvora.U Tađikustanu su bili oni koji si koordinirali napad na Moskvu.Prije svega uko ambasador ranije šef njihove obavještajne sl. i vjerojatno CIA.Ali Putinn ne radi tu nikakv grešku i ti će zlotvori proć kao isti takvi u Čečeniji početkom 2000. ili u Siriji 2014 ( te je zlotvore i RH podržavala iako su sjekli glave i našim građanima).

ZO
zoranlelic
11:04 28.03.2024.

Kreativnost, humanost i milosrđe od posebnog su značaja nakon masakra u Crocus City Hallu, izjavio je u utorak ruski predsjednik Vladimir Putin. Njegovi komentari uslijedili su dok su poslanici u Moskvi raspravljali o ponovnom uvođenju smrtne kazne za teroriste. „Za nas je izuzetno važno sada, kada se bavimo onim što se dogodilo , da se oslonimo na ove vrednosti kreativnosti, humanizma i milosrđa“, rekao je Putin. “Oni nas ujedinjuju u podršci svim žrtvama, u našoj odlučnosti da ostanemo jaki i zajedno.” Naravno, Putin je mislio i na odnose sa muslimanskim državama gdje će on uskoro odigrati ključnu ulogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije