Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obavite kupnju na vrijeme

Objavljeno radno vrijeme trgovina tijekom blagdana: Provjerite tko će sve raditi i kada

Ponuda proizvoda u trgovini Kaufland
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
06.04.2023.
u 07:52

Trgovine i trgovački centri zatvoreni su na Uskrs 9.4., ali na Uskrsni ponedjeljak većina ponovo otvara svoja vrata

Trgovine, supermarketi i trgovački centri prilagodit će svoje radno vrijeme blagdanima. Konzumove će prodavaonice na Uskrs 9.4. i Uskrsni ponedjeljak, 10.4. biti zatvorene. Također, tijekom ta dva dana bit će zatvoreni Kaufland i Lidl. Prodavaonice SPAR-a i INTERSPAR-a bit će zatvorene na Uskrs, a na Uskrsni ponedjeljak rade od 8 do 14 sati. Što se trgovačkih centara tiče, niti oni ne neće raditi. "Na Uskrs, 9.4.2023., trgovine Arena Centra ne rade. Na Uskrsni ponedjeljak, 10.4.2023., trgovine Arena Centra rade prema redovnom radnom vremenu", objavili su na stranicama Arena Centra.

Avenue Mall je u nedjelju isto tako zatvoren, a u ponedjeljak većina trgovina nastavlja normalno raditi. Više možete vidjeti ovdje. Svi trgovački centri City center one bit će zatvoreni za Uskrs, a u ponedjeljak ne rade poslovnice Hrvatske pošte. Točne detalje možete vidjeti na stranicama za West, East i Split. Niti West Gate ne radi na Uskrs, a na Uskrsni ponedjeljak radit će od 10 do 21 sat.

VIDEO: Dvadeset godina žena iz Istre dizala mirovinu članice obitelji koja je umrla 2001.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije