bez ozlijeđenih

Range Rover zapalio se u vožnji na Zagrebačkoj aveniji

zapalio se auto (1)
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/3
20.08.2010.
u 14:29

Vozač D. Č. (45), shvativši što se događa, reagirao je brzo. Skrenuo je s ceste i stao na ugibalištu.

Dvojica muškaraca iz Range Rovera koji se u vožnji zapalio, umaknuvši vatri koja im je opasno zaprijetila, odahnuli su te mogli samo bespomoćno gledati kako im automobil gori pred nosom na Zagrebačkoj aveniji danas oko podneva.

Vozač je, shvativši što se događa, reagirao brzo. Skrenuo je s ceste i stao na ugibalištu. Vozač i suputnik istrčali su vozila te su prošli neozlijeđeni. Izgorio je prostor oko motora, poklopac i vjetrobransko staklo.

Pozvan je Centar 112 koji je obavijestio vatrogasce nakon čega su vrlo brzo stigli na mjesto požara. Vatra sa zapaljenog automobila u međuvremenu se nije proširila na druga vozila.

- Stiglo je jedno vatrogasno vozilo sa šestoricom vatrogasaca koji su gasili požar. Sve se vrlo brzo riješilo - rekli su nam iz Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba.

Procjenjuje se nastala šteta na automobilu, a zašto se zapalio znat će se nakon očevida.

Komentara 3

Č7
čvor2.76
15:41 20.08.2010.

Prije cca 1 god vidio sam isti tip Rovera u plamenu na autocesti kod Šibenika.

FE
Felicijen
15:23 20.08.2010.

Veliki i skupi auti gore isto kao i oni stari i jeftini...

XP
xPhoto
16:21 20.08.2010.

Zato ja u autu ima malu bocu za gašenje požara koja me koštala 200kn. Ovog tipa će koštati malo više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije