Povratak kući

Ranjeni policajac: Iako sam ostao bez oka život za mene ide dalje

trokter
Foto: Dnevnik.hr
1/3
12.05.2010.
u 22:45

Kristijan se ne želi se prisjećati situacije u kojoj je ostao bez oka, a već sada ima puno planova za budućnost.

Policajac Kristijan Trokter (33) koji je 1. svibnja u obračunu s navijačima nakon utakmice između DInama i Hajduka ostao bez oka izašao je iz bolnice i vratio se svojoj obitelji. Bez obzira na nesreću koja ga je snašla, kako prenosi Dnevnik.hr, Kristijan se već pomirio s gubitkom oka i da život za njega ide dalje.

- Imam prekrasnu obitelj, prijatelje, kolege s posla...kad ti se tako nešto dogodi onda shvatiš da u životu imaš predivne prijatelje, rekao je Trokter.

Ranjeni policajac ne želi se prisjećati situacije u kojoj je ostao bez oka, a već sada ima puno planova za budućnost.

- U prvom trenu sam pomislio da mi pola glave nedostaje. Ipak, imao sam sreću, nije to tako strašno kako izgleda, kaže Kristijan.

Osumnjičenom 20-godišnjaku policajac ne želi suditi.

- Dečki su odradili svoj dio posla. Navodno imaju i snimku. Sad je sve na sudstvu. Sud mora dokazati da je on kriv i osuditi ga primjerenom kaznom za ovo djelo koje je on napravio, zaključio je policajac.

Kristijan trenutačno ima privremenu protezu na oku, a čeka ga još jedna estetska operacija te dugi mjeseci oporavka. Iako je priznao da ima problema s penjanjem uz stube, Kristijan ne želi da ga to omete. O odlasku iz policijske službe ne želi niti razmišljati.

Komentara 27

OB
-obrisani-
14:25 13.05.2010.

Tko se usudi dignuti ruku na hrvatsku policiju - 20 godina robije! Tko pokuša dignuti ruku na hrvatsku policiju - 10 godina robije! Tko samo pomisli dignuti ruku na hrvatsku policiju - 5 godina robije! pozdrav vaš zmijicamala

OB
-obrisani-
23:18 12.05.2010.

a tko je taj????

AU
autoritet
00:23 13.05.2010.

nadam se da će kukavička životinja koja je ovo skrivila dobiti 10 godina bukse da razmišlja o smislu života. policajcu sve najbolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije