'Mi nemamo Vladu'

Ranko Ostojić o krizi Vlade: Treba završiti ovu agoniju

Ranko Ostojić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
03.06.2016.
u 23:30

- Zoran Milanović već odavno govori da mi nemamo Vladu, prema tome ne može se dogoditi ni da takva Vlada padne - kazao je u Vrgorcu Ostojić.

Uoči prijevremenih lokalnih izbora u Vrgorcu Koalicija SDP-a i HNS-a održala je završni predizborni skup na kojem je SDP-ov kandidat za gradonačelnika Rade Bobanac pozvao građane da u nedjelju izađu na izbore i svojim glasom sudjeluju u povijesnom rušenju HDZ-a s vlasti u Vrgorcu, gdje vladaju zadnjih dvadesetak godina. Dolaskom na završni skup koalicije "Zajedno za Vrgorac" podršku vrgoračkim SDP-ovcima i HNS-ovcima dali su i Ranko Ostojić, Boris Lalovac, Arsen Bauk, Srđan Gjurković  te predstavnici SDP-a iz drugih dalmatinskih gradova.

Osvrćući se na aktualna događanja oko Vlade, potpredsjednik SDP-a Ranko Ostojić rekao je kako tu agoniju treba što prije završiti.

- Zoran Milanović već odavno govori da mi nemamo Vladu, prema tome ne može se dogoditi ni da takva Vlada padne. Samo treba završiti ovu agoniju, nepovjerenje koje postoji među njima odražava se i na nepovjerenje građana i mislim da je upravo u interesnu građana najbolja stvar koja se može dogoditi, ono što je Zoran Milanović najavio, a to su izbori u rujnu - rekao je Ostojić.

- Vrgorac će dobiti i četvrti sastav gradskog vijeća u ovom mandatu, i što je najzanimljivije, i ta četvrtina će biti duža nego je bio mandat ove Vlade - rekao je član Predsjedništva SDP-a Arsen Bauk.

Izbori za novo Gradsko vijeće Vrgorca te za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika održat će se u nedjelju 5. lipnja.

Komentara 21

IV
ivan3
00:12 04.06.2016.

vidi ovog svasticara kako se odmah javlja misli da ce opet na vlast malo morgen trutino

GR
grgaman
01:15 04.06.2016.

Odma skace promicatelj Marticevih milicajaca. Kako je jada hrvatski komunjarstan

DU
Deleted user
23:39 03.06.2016.

Zašto nisu došli prije neku većer u Vrgorac na Glazbeno-scensku predstavu''Kako smo branili Vukovar i Bogdanovce'' i kupnjom koje knjige i plaćanjem večere građanima dokazali svoju brigu o Vrgorcu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije