OZLJEDE

Razbijene glave utrčao u dom, a što je bilo ne sjeća se

osijek
Marko Mrkonjić/PIXSELL
08.03.2010.
u 19:00

Sjećam se da sam iz škole došao u sobu. Nakon toga imam rupu i znam samo što je bilo u bolnici. Ne sjećam se Hitne ni zašto sam izašao van – kaže dječak.

S trostrukom frakturom lubanje, razbijenom usnicom i bradom, ogrebotinama po ruci i koljenu u bolnici je u petak navečer završio 15-godišnji učenik 1. razreda osječke Ugostiteljsko-turističke škole. Što mu se dogodilo nitko ne zna, no sumnja se na još jedan maloljetnički napad, a policija radi sve kako bi otkrila misterij koji se nadvio nad đački dom u kojem maloljetnik boravi.

Prije izlaska slao SMS-ove

Mladić je, naime, u petak oko 20 sati izjurio samo u majici kratkih rukava iz doma u središtu Osijeka, kolegi iz sobe rekao da mora nešto obaviti, a već pola sata kasnije vratio se krvave glave i prljave majice. Kada su ga upitali što je bilo, nije im znao reći. U bolnici su ustanovili da je po život opasno ozlijeđen, no trenutačno je izvan životne opasnosti.

– Bio je sav izbezumljen. Nije imao pojma što se dogodilo, mislimo da ga je netko pretukao – rekao je jedan od učenika kojeg smo zatekli u domu. Učenici kažu da je prije nego što je izašao van cijelo vrijeme imao mobitel u rukama i dopisivao se s nekim. Da situacija bude još zagonetnija, nitko od kolega ga dobro ne poznaje jer je u dom došao živjeti tek u srijedu, dva dana prije nego što je stradao. Kažu kako je miran i pristojan mladić koji je većinu vremena bio okružen djevojkama.

 – Jedna kolegica, koja je te večeri bila u domu, na videonadzoru je vidjela kako je krenuo prema promenadi na Dravu. Nakon manje od pola sata vratio se krvav. U tom je trenutku u domu bio kontakt-policajac koji je odmah pozvao Hitnu pomoć, ali i prošetao da dozna je li tko što vidio. Međutim, nitko ništa nije znao – kazala je voditeljica doma Gordana Pavlović koja, kao i policija, ne isključuje napad, ali niti to da je pao.

 Stalno s djevojkama

 – Sjećam se samo da sam bio dežuran taj dan i da sam kasnije došao u sobu. Nakon toga imam rupu i znam jedino što se događalo kasnije u bolnici. Ne sjećam se ni Hitne ni zašto sam izašao van – kazao je maloljetnik koji je trenutačno u osječkom KBC-u. Njegova majka Snježana uvjerena je da je pretučen.

 – On je miran dečko, no stalno su djevojke oko njega. Mislim da ga je netko zvao da izađe van i tada ga napao. Sreća što je ostao pri svijesti i vratio se u dom – rekla nam je. Dodala je kako mu je problem bio putovati svaki dan više od 40 kilometara u školu iz mjesta nedaleko od Donjeg Miholjca pa su ga smjestili u dom.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
04:13 09.03.2010.

Ovaj decko laze, ... Ja razumijem da se ne sjeca nekih stvari neposredno nakon samog dogadjaja, ali, da se ne moze sjetit zbog cega je izasao i kako je u stvari doslo do ozlijeda, .. to nikako ne mogu razumjeti ... Vjerujem da mu je netko zapretio s jos vecim ozlijedama i posledicama .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije