NAPAD U ZAGREBU

Policija objavila detalje: Nakon prometne nesreće napali su muškarca (64), uzeli mu torbicu i pobjegli

Zagreb: Dvojica mladića napala starijeg čovjeka, opljačkali ga i bejzbol palicom razbili auto
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/14
29.10.2022.
u 11:50

Nakon prometne nesreće u kojoj je nastala materijalna šteta, nepoznati vozač i nekoliko putnika iz njegovog automobila verbalno su napali 64-godišnjaka, nakon čega su rukama i tupim predmetima razbili više stakala i oštetili lim na njegovom vozilu te razbili stakla na još tri parkirana osobna automobila

Zagrebačka policija objavila je detalje napada koji se dogodio u Ulici Marijane Radev. Navode kako je do napada došlo oko 4.15 sati nakon prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobni automobila marke Renault Laguna kojim je upravljao 64-godišnjak i osobni automobil marke Renault Megane kojim je upravljao zasad nepoznati vozač.

- Nakon prometne nesreće u kojoj je nastala materijalna šteta, nepoznati vozač i nekoliko putnika iz njegovog automobila verbalno su napali 64-godišnjaka, nakon čega su rukama i tupim predmetima razbili više stakala i oštetili lim na njegovom vozilu te razbili stakla na još tri parkirana osobna automobila. Potom su oštećenog izvukli iz njegovog vozila te mu rukama i tupim predmetima zadali više udaraca u predjelu glave i tijela, a zatim mu otuđili torbicu nakon čega su se dali u bijeg.

Liječnikča pomoć oštećenom je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice. Kriminalističko istraživanje je u tijeku - objavila je policija.

Zagreb: Dvojica mladića napala starijeg čovjeka, opljačkali ga i bejzbol palicom razbili auto
1/10

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, stariji čovjek vraćao se iz noćne smjene oko 4 sata ujutro, a policija pokušava dokučiti jesu li se napadači i žrtva poznavali od prije te je li riječ o nekoj vrsti sačekuše ili sporadično obijesnom incidentu.

"Vidno agresivni, a možda i pijani i drogirani mladići počeli su urlati na čovjeka. Došlo je do verbalne prepirke, a nakon čega su izašli iz vozila i bejzbol palicom mu razbili stakla i tukli ga šakama u glavu. Čovjek je nepomično ostao ležati krvave glave, a oni su i dalje bili agresivni. Napadnuti muškarac jedva je ustao i pokušao pomaknutu automobil, u polusvijesti je udario u nekoliko drugih vozila i dobacio mladićima da idu doma, a nakon toga su ga opet odlučili napasti šakama i palicom", kazala je za Večernji list svjedokinja napada.

Foto: Čitatelj

Ključne riječi

Komentara 31

KA
kajtebriga
12:06 29.10.2022.

Zagreb puca po savovima. Previse auta, previse ljudi, previse nervoze..Zalosno. A ove mlade majmune treba lijepo u cuzu na debelo hladjenje.

Avatar Cantor
Cantor
12:01 29.10.2022.

Sada kupiti i instalirati tisuće kamera kao u Kini tako da nas sve mogu neprestano nadzirati, a istovremeno navedene pravosudno osloboditi jer su iz dobrih obitelji i mogu platiti „prave” odvjetnike....

EX
Exar89
12:49 29.10.2022.

Kakvi propaliteti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije