2,10 PROMILA

Recidivist u Karlovcu kažnjen s 20.000 kuna, vozio pijan bez vozačke dozvole

Župa dubrova?ka: Prometna policija provodi akciju poja?anog nadzora brzine kretanja vozila
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
19.12.2022.
u 12:16

Četrdeset sedmogodišnji muškarac iz dugoreškog kraja je kroz mjesto Erdelj u Općini Generalski Stol u nedjelju vozio osobni automobil pod utjecajem alkohola

Karlovački Općinski sud kaznio je 47-godišnjeg višestrukog počinitelja prometnih prekršaja, koji je jučer zatečen pijan i bez dozvole, sa 20.000 kuna i privremenim oduzimanjem vozačke dozvole, izvijestila je u ponedjeljak karlovačka Policijske uprava.

Četrdeset sedmogodišnji muškarac iz dugoreškog kraja je kroz mjesto Erdelj u Općini Generalski Stol u nedjelju vozio osobni automobil pod utjecajem alkohola od 2.10 promila i to unatoč tome što mu je već bila oduzeta vozačka dozvola.

Kako je izvijestila PU karlovačka, Općinski sud mu je odmah u nedjelju izrekao novčanu kaznu od 20.000 kuna i kaznu tromjesečne zabrane upravljanja osobnim automobilom, odnosno motornim vozilom „B“ kategorije.

VIDEO Tijekom noći osvanuli uvredljivi natpisi na zgradi grada Makarske i SDP Makarska

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije