ANALIZA PETRE MARETIĆ ŽONJE

Rejting Zorana Milanovića postojan kao trovremenski Taft

30.12.2023.
u 15:27

Što god rekao i učinio, pa čak i kad izbjegne nešto reći i učiniti, predsjednik države Zoran Milanović najpopularniji je hrvatski političar prema svim istraživanjima javnog mnijenja

Komentara 17

Avatar Žuti
Žuti
18:55 30.12.2023.

Zoran je idealan za ovu poziciju. Stalno ide svojim putevima. Može se svidjeti i ljevici i desnici. Nema neku odgovornost za bitne stvari u državi. Njegov izričaj se sviđa mnogim ljudima jer izgovara riječi otvoreno i djeluje da nema filteraa za razliku od Plenkovića koji stalno trlja ruke, spaja prste, priča sporo i djeluje da pazi na svaku riječ, da muljavi i ima politički spin o čemu god priča. Zoki priča onako kako pričaju obični ljudi na ulici ili privatno. Situacija je takva i takva, kome se to ne sviđa neka ide u 3PM. Stav kakav Hrvatska mora imati s EU i Amerima jer mi se čini da desetljećima nismo pitali ono staro pitanje "A što mi imamo od toga?".

DU
Deleted user
22:03 30.12.2023.

Putinov mali mišek.

MK
marko_k
17:49 30.12.2023.

Kako se bliže izbori "slučajni" kalkulira, pa je malo ublažio svoju uličarsku retoriku. Ali jadan je i on, i oni koji mu se dive/ podržavaju ga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije