Izbori u Ribniku

Ribnik: HSS bez kandidata, u utrci HDZ-ov I. Sopčić i nezavisni Ž. Car

ribnik
kristina štedul fabac/pixsell
09.09.2010.
u 15:09

Stranka čiji je član bio pokojni Nikola Tržok, koji je vodio općinu od njezina osnutka, na izbore ne ide zbog nesuglasica s koalicijskim HDZ-om.

Ribničani će načelnika općine 3. listopada birati između dvojice kandidata - HDZ-ova Ivana Sopčića i nezavisnog Željka Cara, a HSS, čiji je član bio pokojni načelnik Nikola Tržok, kandidata nema. Razlog je - politika.

 – Rezultat je to nespretnih i nesretnih dogovora svih koalicijskih stranaka na županijskoj razini. Predsjednik županijskog HDZ-a Ivan Vučić i ja tražili smo da se dogovore, pa izađu sa zajedničkom listom na kojoj je kandidat za načelnika iz HSS-a, a za njegova zamjenika iz HDZ-a. Nisu se dogovorili niti su poštovali naše preporuke i Općinski odbor HSS-a Ribnik zaključio je da na ovim izborima neće istaknuti svoga kandidata. U njihove razmirice nismo se htjeli uključivati – kaže Ivan Banjavčić, predsjednik HSS-a Karlovačke županije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije