izmjena cijene

Riječanima poskupljuje voda

slavina, voda
Goran Jakus/PIXSELL
23.01.2014.
u 09:54

Na gradonačelnikovom kolegiju prihvaćena je izmjena cijene vodnih usluga kojom će, zbog uvođenja „fiksnog dijela“, račun za vodu u veljači biti skuplji za 7,16 kuna

Riječanima će od  veljače stizati viši računi za vodu.

Na gradonačelnikovom kolegiju prihvaćena je izmjena cijene vodnih usluga kojom će, zbog uvođenja „fiksnog dijela“, račun za vodu u veljači biti skuplji za 7,16 kuna, dok će se cijena usluge pražnjenja i odvoza otpadnih voda iz septičkih i sabirnih jama biti niža, jer će se umjesto fiksno, obračunavati na temelju količine preuzete otpadne vode.

>> Je li voda nova nafta? Grade jedan od najvećih cjevovoda na svijetu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije