Zaustavila ih policija

Riječanin vozio drogiran, muškarac iz Buja na biciklu pijan

alkotest
Davor Višnjić/PIXSELL
28.01.2014.
u 14:46

Riječanin je u ponedjeljak poslijepodne oko 16.30 sati upravljao automobilom Mercedes riječkih oznaka krećući se cestom iz smijera Cerovlja prema Lupoglavu.

Protiv dvojice muškaraca, 34 godišnjaka iz Rijeke i 62 godišnjaka iz Buja, pulska i bujska prometna policija podnijeli su optužne prijedloge. Riječanin je za volanom zatečen pod utjecajem opojnih sredstava, a muškarac iz Buja pijan je vozio bicikl.   

Riječanin je u ponedjeljak poslijepodne oko 16.30 sati  upravljao  automobilom Mercedes riječkih oznaka krećući se cestom iz smjera Cerovlja prema Lupoglavu. Policajci su ga radi kontrole pokušali zaustaviti, no oglušio se na njihov znak da se zaustavi nastavljajući voziti. Ne zadugo, zaustavljen je na izlazu iz Lupoglava.

Provedenim nadzorom utvrđeno je da vozač upravlja automobilom pod utjecajem opojnih sredstava, uhićen je i smješten u prostorije policijske postaje do dovođenja na prekršajni sud.  Sat vremena kasnije policajci iz Buja su u Digitronskoj ulici u Bujama zaustavili 62 godišnjaka koji je upravljao biciklom pod vidnim utjecajem alkohola. Izmjereno mu je 1,85 promila. I on je završio u policijskoj postaji gdje je zadržan dok se nije otrijeznio.

>>Vozač je vrištao dok je djevojka krvarila na cesti: 'Hoće li biti živa'

>>Pijan automobilom naletio na tri djevojke, jedna kritično!

Komentara 1

SR
sta_reci
16:02 28.01.2014.

Pijanac vozi bicikl i padne. Nailazi slucajni prolaznik i pita : "Susjed, kaj ste pali ?" "Ne, ja tak silazim" odgovori pijanac. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije