Održavanje

Rijeka: Na Srdočima 750 objekata privremeno bez vode

voda
01.12.2010.
u 13:39

Isporuka vode privremeno će biti obustavljena u četvrtak, 2. prosinca, od 8 do 18 sati

Zbog redovitog održavanja sustava javne vodoopskrbe, reducir stanice Srdoči, u četvrtak, 2. prosinca, od 8 do 18 sati privremeno će za 750 objekata na području toga riječkog naselja biti obustavljena isporuka vode. Usluga vodoopskrbe privremeno će se prekinuti Osnovnoj školi Srdoči i ulicama Martinkovac, Bartola Kašića, Miroslava Krleže, Tina Ujevića, Ante Modrušana, Gustava Krkleca, Mate Lovraka, Srdoči, Antuna Branka Šimića, Ivana Dončevića od kućnog broja 13 do 70 i Vladimira Čerine.

Stanovnici tih ulica moći će se opskrbiti vodom iz autocisterni koje će kružiti Srdočima, iz prijenosnog spremnika koji će biti postavljen kod Osnovne škole Srdoči te putem hidrantskih nastavaka u Ulici Tina Ujevića kod kućnog broja 19 i u ulici Mate Lovraka kod kućnog broja 26.

Iz KD Vodovod i kanalizacija mole korisnike da se prije početka radova opskrbe dovoljnom količinom vode te da nakon njihova završetka puste vodu da istječe dok se ne razbistri. U slučaju lošeg vremena, radovi će se odgoditi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije