INTERVJU: Bedrana Ribo

Rođena u ratnom Travniku, sad kroji politiku Austrije: Mora se uvesti opći lockdown. Jedna stvar jako je žalosna u Hrvatskoj

14.12.2021.
u 18:10

Bedrana Ribo rođena je 1981. u Travniku, no 1992. odlazi u Austriju gdje nastavlja školovanje. S vremenom postaje članica Zelene alternative, a 2019. kao predstavnica Zelenih postaje zastupnica u austrijskom parlamentu. Dugo smo pričali s njom o situaciji u susjedstvu, covid mjerama i stanju na Balkanu. - Iskreno rečeno, jako je žalosno što u hrvatskom parlamentu nema nikoga iz stranke Zelenih. Nadam se da će se to na sljedećim izborima promijeniti. Zagreb je na čelu sa Tomislavom Tomaševićem pokazao da su promjene u pozitivnom smislu moguće i poželjne. Za sve postoji prvi put - tako da se radujem tom trenutku kada će i u parlamentu Hrvatske sjediti, namjerno koristim množinu, zastupnici i zastupnice "zelenih".

Komentara 31

DU
Deleted user
18:29 14.12.2021.

Šta bosanka odnosno naturalizirana austrijanka ima s Hrvatskom!?

HE
Herceg56
19:06 14.12.2021.

Rat je završio i treba se veatit u Travnik i tamo stranku zeleni osnovat.

ST
stefj
18:21 14.12.2021.

Balkanski komunizam, ništa drugo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?