Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO U SRBIJI

Potresni prizori u Boru: Roditelji i sumještani opraštaju se od male Danke

Bor: Mještani ostavili cvijeće na mjestu nestanka male Danke
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/15
05.04.2024.
u 14:18

Prema najnovijim informacijama iz Srbije, Dankino tijelo i dalje nije pronađeno. Policija osigurava i pretražuje naselja u okolici Bora kao i ilegalna odlagališta otpada

Srpska policija osigurava naselje Bor u kojemu je dvogodišnja Danka Ilić boravila prije nestanka, a još uvijek pretražuju i divlje odlagalište otpada. Podsjetimo, međunarodna istraga je rezultirala uhićenjem dvojice radnika srpskog vodovoda koji su priznali da su djevojčicu ubili, a njeno tijelo bacili na deponij.

Na nekoliko mjesta u Boru Dankini sumještani okupili su se kako bi ostavili cvijeće, svijeće i igračke u počast ubijenoj djevojčici. Blic prenosi kako su na jedno od tih mjesta ranije danas stigli i Dankini roditelji. Majka je u suzama klečala pored svijeća, dok je njen otac u rukama držao plišanog medvjedića kojeg je zatim poljubio i ostavio uz druge darove.

Stanovnici Banjskog Polja i dalje su potreseni događajima proteklih nekoliko dana. Dragomir Stojičić za Novu.rs komentirao je kako dobro poznaje obitelj i ne može vjerovati koliko zlo ih je zateklo.

"Imam sliku tog djeteta u telefonu, svako jutro kad pogledam, ja plačem. Ona je bila naš cvijet koji su sada ovi zločinci ubrali. Onog dana kada je nestala, nisam mogao spavati. Ni sada ne mogu kada sam čuo što se dogodilo. Jednostavno ne mogu vjerovati da postoje takvi ljudi", kazao je.

GALERIJA Građani Bora pale svijeće za ubijenu djevojčicu

Bor: Mještani ostavili cvijeće na mjestu nestanka male Danke
1/9

 

Iz Višeg javnog tužiteljstva u Zaječaru izjavili su kako osumnjičeni i dalje nisu saslušani. To će se dogoditi kada pred tužiteljstvo budu dovedeni s kaznenom prijavom, kada će biti određena i pravna kvalifikacija kaznenog djela. Dodali su kako su im dodijeljeni odvjetnici po službenoj dužnosti.

Prema najnovijim informacijama iz Srbije, Dankino tijelo i dalje nije pronađeno. Policija osigurava i pretražuje naselja u okolici Bora kao i ilegalna odlagališta otpada. 

VIDEO Dvojac priznao ubojstvo male Danke

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar memento mori
memento mori
15:23 05.04.2024.

"Ona je bila naš cvet" kažu ljudi sela koje je prije 5 dana odbijalo imati ikakve veze s majkom djevojčice i djecom "nismo ih viđali", "nisu tu dolazili"... 🤨 Tko vas ne zna skupo bi vas platio.

PR
prajdali100
15:01 05.04.2024.

Vjerovali ili ne,neka napucana voditeljica tv Pink je u jutarnjim programima otvoreno govorila da je majka jadne curice ključ svega,da nju treba pritisnuti itd.itd. I gle čuda ima obraza opet voditi emisije na tu temu.Ta " voditeljka" nema trun srama,obraza,ničega...Fuj.

Avatar utunelu
utunelu
14:44 05.04.2024.

trebali bi kolege iz Srbije kontaktirati TM on bi im mogao dati rjesenje kako tijelo koje se ne može pronaci odjednom se nade..slucaj Antonije Bilić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije