ZA SVE JE KRIVA JEDNA OSOBA

Roditelji ostali u nevjerici kada ih je nazvao sin koji je šest mjeseci bio 'mrtav'

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
16.09.2024.
u 12:23

Muškarac po imenu Callum javio se u radijsku emisiju i ispričao što je napravila njegova sestra

Nevjerojatnu priču ispričao je voditeljima radio postaje ZM na Novom Zelandu jedan muškarac koji se javio u eter. Muškarac po imenu Callum javio se kako bi ispričao što je napravila njegova sestra njihovim roditeljima, piše Unilad. 

Kako se Callum jedno vrijeme nije čuo s roditeljima jer se nisu baš slagali, a živio je u gradu Wellingtonu, udaljenom oko 430 kilometara od rodnog grada Christchurcha, njegova sestra rekla je roditeljima da im je sin umro. I ne samo to, roditeljima je rekla da je Callum ubijen te da je već pokopan, a na pogreb nisu pozvani zato što roditelji njegove tadašnje djevojke nisu htjeli da oni dođu. 

No šest mjeseci nakon što im je kći ispričala tu priču, Callum je nazvao svoje roditelje i ostavio ih u šoku. Kada su ga voditelji pitali zašto se tako dugo nije javio roditeljima, kazao je da je bio u gužvi te da je bio jako zauzet poslom." No, jednog dana mu je sinulo da se dugo nije javio roditeljima pa ih je odlučio nazvati. 

@fvhzm

Callum wins the award for the greatest sentence ever said on-air in ZM history 😳

♬ original sound - FVHZM

 

– Kada sam ih nazvao, majka me pitala: "Pa ti si živ?" Moja majka bila je u suzama, a otac u nevjerici. Pitao se što se, dovraga, događa – ispričao je Callum. Kada su ga voditelji pitali zašto su povjerovali njegovoj sestri, kazao je kako su zvali drugu rodbinu i raspitivali se jesu li čuli što, no budući da nisu dobili nikakve povratne informacije, pomirili su se s viješću da im je sin mrtav. 

– Ovo je najluđi poziv koji smo ikad imali – rekla je voditeljica, a Callum im je na kraju ispričao i kako roditelji više ne razgovaraju s njegovom sestrom, što nije ni čudno. 

GALERIJA Znate li da kroz Hrvatsku protječe najhladnija rijeka na svijetu, evo o kojoj je riječ

Ilustracija
1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije