ANALIZA

Rodni studiji su znanstveno utemeljeni i poticatelji su rasprave

09.07.2024.
u 10:30

Bez rasprave nema napretka, a napredak nam je nužno potreban. Ili smo zadovoljni ovime što smo i gdje smo sada?

Komentara 14

Avatar rubinet
rubinet
11:40 09.07.2024.

"Bez rasprave nema napretka". Slažem se. Ali prvo moramo razjasniti što je to "napredak". Nekome je taj "napredak "zapravo nazadak ili skretanje s pravog puta.

EJ
ejStef
11:07 09.07.2024.

Možda su utemeljeni jer su se u društvu nametnule te rodne teme, ali definitivno nema znanstvenog temelja... Znanost se temelji na jasnim i jednoznačnim dokazima. Ovo rodno nije prirodna znanost, niti nema temelj u biologiji. Kako stvar eskalira, nema više temelj niti u filozofiji... To je postalo čista ideologija, neka nova vrsta marxizma.

Avatar rubinet
rubinet
11:42 09.07.2024.

Svakog dana članak "o rodnim studijima". To se zove priprema. Kao u ratu pri napadu pješaštva. Prvo topništvo obavi svoje ,a potom nastupa prodor pješaka .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije