NOVI ZRAČNI NAPAD

Rusi tijekom noći raketirali Sumi: Ima poginulih i ranjenih, oštećene zgrade i automobili

Aftermath of a Russian military strike in Sumy region
Maksym Kishka/REUTERS
08.09.2024.
u 07:34

Regija Sumi, koja graniči s Rusijom, predmet je čestih napada ruskih snaga. Moskva niječe da cilja civile, već tvrdi da njezini napadi imaju za cilj uništavanje ukrajinske infrastrukture, ključne za ratne napore Kijeva, piše Reuters

Dvije su osobe poginule, a četiri su ozlijeđene u noćnom ruskom zračnom napadu na Sumi, priopćila je u nedjelju vojna uprava te sjeveroistočne ukrajinske regije. Među ozlijeđenima je dvoje djece, a oštećeno je nekoliko stambenih kuća i automobila, izvijestila je vojna uprava na aplikaciji za razmjenu poruka Telegram.

Reuters nije mogao neovisno provjeriti izvješće, a komentara napada trenutno nije bilo ni od ruske strane. Regija Sumi, koja graniči s Rusijom, predmet je čestih napada ruskih snaga. Moskva niječe da cilja civile, već tvrdi da njezini napadi imaju za cilj uništavanje ukrajinske infrastrukture, ključne za ratne napore Kijeva, piše Reuters.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Pokopan frontmen 'Riblje čorbe' Bora Đorđević: Pogledajte tko je sve došao na posljednji ispraćaj

Aftermath of a Russian military strike in Sumy region
1/29
Ključne riječi

Komentara 4

SE
Serengeti
20:26 08.09.2024.

Iz regije Sumi je napravljena ukrajinska ofenziva u regiju Kursk. Pretpostavljam da cijela regija vrvi ukrajinskim vojnicima, tehnikom i streljivom. Koliko vidim Ukrajinci još nisu uveli praksu da smještaju vojnike, tehnike i streljvo dalje od civila.

Avatar vladtepes975
vladtepes975
12:49 09.09.2024.

Iz podrucja Gaze napravljena ofenziva u regiju gdje se odrzavao mizicki festival. 260 ljudi ubijeno odvedeno izmedu ostalog u bolnice u Gazi.Pretpostavljam da cijela regija vrvi ukrajinskim vojnicima, tehnikom i streljivom. Koliko vidim Palestinci još nisu uveli praksu da smještajuu vojnike, tehnike i streljvo dalje od civila.

FU
Fusnota
10:47 08.09.2024.

Moskva niječe da rat u pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije