Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oružani sukob

Rusija prijeti Zapadu i Kijevu 'katastrofalnim posljedicama': Ne možemo to ignorirati!

14.07.2023.
u 08:18

"Samu činjenicu da ukrajinske oružane snage imaju takve sustave smatrat ćemo prijetnjom Zapada u nuklearnom smislu", upozorio je ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov

Komentara 71

CR
Croatiadobola
10:32 14.07.2023.

Samo neka pjevaju, treba utvrditi granice EU jer ova putinova mašinerija ima bolesne ambicije ratom kreirati novi Svijet i po mogućnosti uništiti SAD te porobiti dio Europe. EU je previše mlaka spram putinove ekspoziture u Beogradu i Banja Luci. Treba i njih izolirati i ekonomski suspendirati dok ne odaberu stranu. Ističu neku neutralnost a sudjelovali su u svim ratovima 90tih i sad priželjkuju ruse. Granica, vize i post od europskih fondova dok god se podupire putin.

KI
kingtom
08:24 14.07.2023.

Rusi su rusi, ko njih šljivi. Treba ukrajinu naoružati do zuba uključujući i nuklearno oružje pa da vidimo onda ruse.

Avatar mornar 999
mornar 999
12:10 14.07.2023.

Jedini pametan komentar,bandi moraš zatvoritii sve slavine,ulazak u bilo kakve evropske integracije( mislim na komšije jedne i druge)ali ne samo institucije nego i njihov puk. Ljudi su država,a vidimo kakvi su.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije