KREMLJ NIJE DEMANTIRAO

Ruski mediji tvrde: U Ankari se sastaju američko i rusko izaslanstvo

FILE PHOTO: U.S.-Russia summit in Geneva
Foto: KEVIN LAMARQUE/REUTERS
14.11.2022.
u 13:02

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da ne može ni potvrditi ni demantirati informacije o razgovorima u Ankari.

U glavnom turskom gradu Ankari se održavaju pregovori između predstavnika Rusije i Sjedinjenih Država, barem to tako tvrde ruski mediji. Službene potvrde ovog sastanka nema.

Ruski portal Kommersant doznao je od izvora da rusku stranu predstavlja direktor vanjske obavještajne službe Sergej Nariškin doletio je u Ankaru s ruske strane.

Ovaj sastanak dosad nije bio javno najavljen, a njihov povjerljiv je zasad odbio dati detalje razgovora. Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da ne može ni potvrditi ni demantirati informacije o razgovorima u Ankari, navela je ruska Lenta.

Posljednji sastanak ruskog i američkog izaslanstva je bio 10. siječnja ove godine u Ženevi radi razgovora o sigurnosnim jamstvima.

VIDEO: Objavljena snimka uhićenja žene osumnjičene za podmetanje bombe u Istanbulu.

Komentara 19

Avatar arba_arba
arba_arba
13:11 14.11.2022.

samo da ne bude kao sa sirijskim Kurdima i da onda netko postavi pitanje di su ovi ili oni bili za vrime desanta i bitke za Normandiju.

V0
Vlaskoulicanec3.0
17:14 14.11.2022.

Naravno da se moraju sastati kada je taj rat dogovoren izmedju Amera, Rusa i Kineza...

Avatar Sidewinder
Sidewinder
15:42 14.11.2022.

Putinu je ponuđena kapitulacija i povlačenje sa Ukrajine osim Krima s time da on i njegova klika ostanu na vlasti u Rusiji. Krim bi bio demilitarizirana zona do 2029 godine kada bi se o statusu Krima ponovo pregovaralo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije