JEVGENIJ FEDOROV

Ruski ultradesničar: Priznajmo poraz, uništeni smo! Kontrolirali smo sve, sad Ukrajincima ne možemo ništa'

FILE PHOTO: Ukrainian coast guard patrols the "grain corridor" in the Black Sea
Thomas Peter/REUTERS
29.07.2024.
u 15:20

Tvrdi da je predvidio poraz Crnomorske flote još dok je Zmijski otok bio pod ruskom kontrolom i pripremalo se amfibijsko iskrcavanje u Odesi

Ruska crnomorska flota je na velikom gubitku. Priznao je to tamošnji ultradesničar Jevgenij Fedorov, član stranike Pokret za nacionalno oslobođenje. Neizravno, tim je činom pozvao na to da se prihvati poraz i da se osmisli strategija za daljnja djelovanja. "Danas je ruska crnomorska flota prestala postojati kao borbena jedinica. Rusija je pretrpjela razoran poraz na moru", rekao je Fedorov.

Kazao je Fedorov da Rusi u Crnom moru još uvijek fizički postoje, ali su u cijelosti uništeni. "Ruska flota, kao operativni mehanizam u Crnom moru, ne postoji! Nije fizički odsutna, ali neučinkovita je u smislu borbene prisutnosti. To je činjenica. Sjetite se kako je sve počelo. Sjećate li se Zmijskog otoka? Uspijevali smo kontrolirati svaki ukrajinski brod, NATO Ukrajinu nije mogao opskrbljivati oružjem. Sada više ne možemo. Vidite, to je poraz poput onog u Hersonu, predali smo Herson", rekao je.

Tvrdi da je predvidio poraz Crnomorske flote još dok je Zmijski otok bio pod ruskom kontrolom i pripremalo se amfibijsko iskrcavanje u Odesi.

"Putin i Medvedev ispravno kažu: NATO ne može biti poražen na uobičajen način", rekao je Fedorov.

Ključne riječi

Komentara 51

Avatar Ivanvečernji
Ivanvečernji
15:14 29.07.2024.

Jevgenij ne peri prozore ovih dana a izbjegavaj i čaj Slava Ukrajini

D1
Dinamo 1982
13:50 29.07.2024.

Taj Rus još nije slučajno pao kroz prozor? Pa tko se usudi pričati o nekim porazima kad napreduju pet metara na dan? Znači li to da je u Rusiji demokracija i sloboda govora kad priznaju da su potučeni? Hoće li konačno netko priznati da im pola pripadnika flote ne zna plivati?

MO
MOSAD
13:54 29.07.2024.

Kineska poslovica kaze : ...tko zeli osvojiti tuđe carstvo izgubi svoje...Bezbroj primjera kroz povjest.Od amerikanaca i somalije, engleza i irske, njemaca i ostatka EU, srbije i hrvatske, rusije i ostatka EU, i zadnja Rusije i Ukrajine..SLAVA UKRAJINI!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije