Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVATILI SU KRIVOG ČOVJEKA

Ruski vojnici brutalno mučili 'ukrajinskog špijuna', iznenadili se kad su shvatili o kome je zapravo riječ

Ruslan Khammatov
Društvene mreže
22.04.2024.
u 11:03

Četrdesetogodišnjak je bio brutalno pretučen, no Rusi su uhvatili krivog čovjeka. Naime, kako piše Daily Mail, svoju okrutnu torturu primijenili su na čovjeka koji lojalno podržava ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Ruski vojnici iznova su pokazali svoju okrutnost kada su uhvatili navodnog ukrajinskog špijuna na motoru nedaleko od ključne zračne baze. Četvorica maskirana ruska vojnika držala su Ruslana Khammatova na nišanu i odvela ga na ispitivanje s vrećom preko glave. Nastavili su ga mučiti, pokušavajući mu otkinuti uho koristeći kliješta, kako sam Khammatov tvrdi.

Četrdesetogodišnjak je bio brutalno pretučen, što je rezultiralo puknutim očnim kapkom, slomljenim rebrom i nosom, dok su pokušavali iznuditi priznanje. No, uhvatili su krivog čovjeka. Naime, kako piše Daily Mail, svoju okrutnu torturu primijenili su na čovjeka koji lojalno podržava ruskog predsjednika Vladimira Putina.

"Oni su me udarali po čelu pištoljem, povlačili mi uho kliještima i slomili mi rebra", otkrio je ruskom medijskom izvoru Sota. "Prijetili su mi silovanjem, guranjem šokera u anus, rezanjem testisa. Saznali su i da sam razveden, za što su mi rekli da to za njih znači da homoseksualac."

Rekao je da su ga potom udarali, slomivši mu pritom nos. Nakon toga su ga nastavili mučiti i prijetiti mu da će ga osakatiti. "Stalno su pričali sa mnom, ispitivali me, mučili me." Onda mu je jedan od ruskih vojnika rekao da ima dvije opcije - priznati sve i oni će ga pustiti bez mučenja, a druga uključuje najgore mučenje, čak i rezanje testisa.

VEZANI ČLANCI:

Klečeći u lokvi krvi, bio je prisiljen otključati svoj pametni telefon. Nisu mu vjerovali kada je govorio da je nevin i lažno je optužen da je izrezao rupu u ogradi na vojnom aerodromu Dyagilevo u Rusiji. Pronašli su potom ruski vojnici ukrajinski kanal na njegovu telefonu, međutim - bio je nepokolebljivo proruski. Također, ostali sadržaji njegova mobitela bili su pro-ratni i pokazivali su da podržava diktatora Vladimira Putina.

U tom trenutku, shvativši svoju pogrešku, pozvali su rusku prometnu policiju - ali ne da prijave vlastito barbarsko nasilje. Tražili su od Khammatova da im laže da je pao s motora. Policija je pristala na zataškavanje i kaznila muškarca jer je vozio motor bez tablica - koji je upravo kupio i testirao kada su ga priveli ruski vojnici koji su ga potom mučili. Zatim su ga stavili u kola hitne pomoći i poslali u bolnicu, koja je dokumentirala njegove rane. Khammatov sada, piše Daily Mail, traži pravu zbog strahota koja je preživio.

FOTO Belgorod - ruski 'grad duhova' o kojemu Putin šuti: Nema nikoga na ulicama, jezivu tišinu prekidaju samo sirene

Ruslan Khammatov
1/28

Komentara 9

SE
Serengeti
16:00 22.04.2024.

Po pisanju Daily Mail-a, a i naših medija nijedan Rus ne smije pisnuti nista protiv Putina ili vojske inače će slučajno pasti kroz prozor i sada vi meni tvrdite da se netko iz te Rusije javio Daily Mail-u? 🤣😂

PM
Pionir_Mali
11:17 22.04.2024.

Ma dajte možete vi i bolje.🤣🤣

KI
kingtom
17:40 22.04.2024.

Zašto ima toliko rusa po EU i susjedstvu? Zar ih se ne može vratiti u rusiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije