S 1.3 promila alkohola u krvi nepropisno skrenuo i udario pješaka

nesreća
Arhiva VL
24.01.2010.
u 13:08

Automobil je vozio V.T. (31) po županijskoj cesti iz zagrebačke Dubrave u smjeru Ivanić Grada. Od siline udarca pješak je odbačen u jarak, te je od ozljeda preminuo na putu do bolnice

Pješak Josip Š. (45) smrtno je stradao u subotu u 17.45 u mjestu Zvekovac kod Zagreba kada je na njega naletio VW golf. Automobil je vozio V.T. (31) s 1.33 promila alkohola u krvi po županijskoj cesti iz Dubrave u smjeru Ivanić Grada.

Kod kućnog broja 23 u Zvekovcu, nepropisno je skrenuo, pokušavajući zaobići prepreku na cesti. Prednjim desnim dijelom golfa udario je pješaka koji je hodao uz rub lijevog kolnika prema automobilu. Od siline udarca pješak je odbačen u jarak, te je od zadobivenih ozljeda u vozilu Hitne pomoći na putu do bolnice preminuo.

Vozača je policija odvela u Jedinicu za zadržavanje i pretpratu na otriježnjenje,  nakon čega će protiv njega biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu redovnim putem.

Komentara 3

FR
fremder
09:23 25.01.2010.

Da li vi novinari provjerite informacije koje objavljujete!? Probajte naći naselje, Zvekovac u Zagrebačkoj Dubravi!!! Ili još bolje probajte doći iz Zg. Dubrave direktno u Ivanić grad! Nesreća se dogodila u blizini Dubrave kod Vrbovca u smjeru Ivanića. Žalosno je je u toj priči što će mladi g.VT ići u zatvor zbog lokalnog pijanca i zlostavljača.

Avatar Robinzon
Robinzon
13:23 25.01.2010.

Dobro da netko nevin nije stradao.Pjanac usmrtio pjanca.Da je bar više takvih slučajeva.

PE
Petar000007
19:38 25.01.2010.

Ovaj auto na slici nije njegov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije