Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiziramo

S novom američkom pomoći Ukrajinci mogu uspješno gađati i Krimski most

24.04.2024.
u 17:43

Procjena je da Rusija u ovom trenutku jača omjerom 10 prema 1 u broju granata koje dnevno može ispaliti na ukrajinske položaje i infrastrukturu

Komentara 46

DU
Deleted user
18:06 24.04.2024.

Rušenje dijela mosta je neupitno, zanimljiv će biti ruski odgovor. U svakom slučaju umjesto mira ćemo imati daljnju eskalaciju rata , bez izgleda da neka od strana može pobijediti. Rakete su jedno , zrakoplovi, ali jednom se mora krenuti u kopnene bitke kako bi Ukrajina vratila teritorij. . Tu bi Ukrajinci trebali imati bar odnos 2:1 u broju vojnika u svoju korist, a to je nemoguće. Pokušali su prošli ljeto s kontraofrnzivom i završili je sa preko 100 tisuća mrtvih i ranjenih u par mjeseci kaotičnih napada. Glavni dobitak selo Robotyne. Razumnom dosta, no zašto bi elite htjele mir kad su već novac , žene i djecu prebacili u EU, a nakon rata ih čekaju vile od Jadrana do Španjolske i Izraela.

XY
XYZ52
21:21 24.04.2024.

Mogu, mogu, samo ce nakon toga pedeset godina raditi na obnovi Ukrajine, koja ce sigurno biti manja nego sto je bila prije desetak godina.

ZA
zagabria5
18:03 24.04.2024.

Besmisleno, i kaj budu dobili gađajući Krimski most. Samo budu više razjarili Ruse da ih još više gađaju. Oslobodilačni rat se ne dobiva gađanjem raketama sa sigurne udaljenosti nego treba pješadija zagaziti u blato i istjerati agesora ljudstvom. Nikad oni ovako neće istjerati Ruse, nisu neki borci iskreno rečeno. Stalno neka kuknjava i zazivanje svjetske pomoći. Pa nitko u povijesti ratovanja nije dobio izvama stotine milijardi vojne pomoći i ovako loše stajao na bojištu. Žali bože para i ljudi, mogli su odmah pregovarati ionako im to jedino preostaje. Zelenski nije normalan koliko ih je unazadio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije