Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajne provjere

Sandra Benčić traži da odgovora i Karamarko

Zarko Basic/PIXSELL
06.06.2014.
u 22:00

– Želimo da se za odgovornost pita i tadašnjeg ravnatelja SOA-e Tomislava Karamarka i sve koji su tvrdili da se nisu tajno skupljali podaci i da nemaju dosje o meni – kazala je S. Benčić

Zbog neovlaštenog provođenja sigurnosne provjere koju je nad njom 2007. provodila SOA – što je utvrdio Ustavni sud – Sandra Benčić, programatska voditeljica Centra za mirovne studije tražit će odštetu od države. Predlaže da se ta odšteta naplati od odgovornih za nezakonitu provjeru.

– Želimo da se za odgovornost pita i tadašnjeg ravnatelja SOA-e Tomislava Karamarka i sve koji su tvrdili da se nisu tajno skupljali podaci i da nemaju dosje o meni – kazala je S. Benčić.

>> Sandra Benčić dobiva odštetu zbog obrade tajne službe

Komentara 38

Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
22:14 06.06.2014.

I što se je strašno dogodilo voditeljici Centra za mirovne studije? Pa svaka ozbiljnija tvrtka vrši provjeru svog kadra, pogotovo ako je rukovodeći. Valjda i država ima pravo vršiti provjere. To rade Ameri. Njemci....uglavnom svi.... Da su tajne službe vršilele bolje provjere, ne bi bilo toliko antihrvatskih plaćenika...

KN
knezica
22:34 06.06.2014.

Ma šta se ova uskokodakala? Sad ona neka žrtva, ispašće da ona hoće sada i da optužuje i sudi i dobija odštete po raznim osnovama... A vidi skim je u društvu na slici. Ništa čudno... Spodobe koje blate državu na svakom koraku.

PO
ponavljac
22:20 06.06.2014.

u čemu je problem ako j eova spodoba provjeravana? U redu tu je pokazano kakvi su kvalitetni kadrovi u SOA . U svim normalnim država,ma ovakve spodobe se provjeravaju posebno zbog njihovog djelovanja , u biti u normalnim državama ovakvee spodobe ne bi ni dobile ovakvu medijsku pažnju , ali znamo tko čini veliku većinu u hrvatskim medijima . Naravno za veliku većinu Hrvata uopćenije problem što ovakve spodobice za lagodan život dobivaju stotine milijuna kuna od države, problem je onaj vojnik koji se naivno borio za njihove smrdljive živote, njemu treba zagorčati život

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije