TREĆI MINISTAR MILANOVIĆEVE VLADE

SDP želi preuzeti Mirando Mrsić: Vrijeme je za stvarne teme koje muče građane

23.08.2024.
u 08:28

Želim raditi sa sposobnim i kreativnim ljudima koji se ne libe predlagati i izraziti svoje mišljenje, koji vjeruju da kao država i nacija možemo bolje. Neću sklapati nikakve dogovore ispod stola

Komentara 10

ST
StariSokol
09:27 23.08.2024.

Može doči bilo koji jer to je sve stara škola, ako se ne odrekne komunizma, Jugoslavije, druga Tita i onih koji su napustili sabornicu kada se proglašavala neovisnost Hrvatske.Ako to ne učini nije onda nikakova korist. Šta vrijedi da će se "boriti za čovijeka" kada će mu prvi posao biti mjenjanje imena ulica .

ŠS
Štap sa glavom
09:34 23.08.2024.

Davno je u Bibliji zapisano kako se novo vino toči u nove mješine a ne u stare.

Avatar Ponosna i Lijepa
Ponosna i Lijepa
10:46 23.08.2024.

Vratite Ivu Josipovića , još vam samo on fali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije