IZRAELSKI MEDIJI OPTUŽILI PREMIJERA

Šest ubijenih talaca bilo bi spašeno u srpnju da Netanyahu nije postavio nove uvjete

06.09.2024.
u 11:02

Voditelji izraelskog podcasta izjavili su da bi "pritisnuli gumb" kako bi eliminirali svih pet milijuna Palestinaca.

Komentara 2

MK
MKinkognito60
17:33 07.09.2024.

Kod zadnje razmjene između Izraela i Hamasa, dogovor jr bio produžavanje primirja za svaku razmjenu. Hamas ispali rakete na izrael kako bi prekinuo primirje. Hamas ne želi mir, svi Hamasovci žele u raj sa djeviama jer su umrli za Džihad.

HO
homofobic
16:55 06.09.2024.

"Sest talaca bi bilo spaseno..." snovi! Da je teroristima bilo do spasavanja necijih zivota ne bi isli na krvavi pir klanja, silovanja, ubijanja! Taoce su uzeli da imaju cime ucjenjivati Izraelce mlaka srca i kukavice! Prije nekog vremena Izraelci suu zamjenili j e d n o g zarobljenog vojnika za t i s u c u osudenih terorista i sta su postigli? Nista dobra! Vidjeli smo posljedice te zamjene proslog listopada kada su pobili preko 1200 nevinih! U tom propagandnom ratu protiv Netanyahua neprijatelji dobra i civilizacije huskaju supljoglave i anarhiste protiv vode koji im spasava drzavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije