PAMPLONA

Šestero ozlijeđenih na utrci s bikovima

zan-pamplona-gal4.jpg
Foto: import
1/7
08.07.2016.
u 15:23

U utrci koja je trajala 5 minuta i 46 sekundi sudjelovalo je šest bikova s ranča Cebada Gago, poznatom po nasilnim bikovima

Šestero ljudi ozlijeđeno je, od kojih dvoje teško, u petak, drugoga dana utrke s bikovima u sklopu festivala San Fermin u Pamploni na sjeveru Španjolske u kojoj bikovi trče za trkačima s crvenim maramama.

Mnogi španjolski gradovi ljeti organiziraju festivale s utrkama s bikovima. San Fermin je najpoznatiji u svijetu i privlači tisuće turista, od kojih mnogi dolaze čak iz dalekih Sjedinjenih Država i Australije.

Jednog trkača bik je ubo u prsa, a drugog u trbuh, rekao je zamjenik direktora mjesne bolnice.

U utrci koja je trajala 5 minuta i 46 sekundi sudjelovalo je šest bikova s ranča Cebada Gago, poznatom po nasilnim bikovima.

Utrka počinje u 8 sati ujutro i traje između tri i pet minuta. Tijekom festivala održi ih se osam.

>> U utrci s bikovima ozlijeđeno petero osoba

Komentara 4

FR
franjo
20:16 08.07.2016.

Koji primitivizam u srcu EUROPE !

DU
Deleted user
08:07 09.07.2016.

jako sam ponosan na bikove ,,bravo bikovi,,treblo je vise nabadat

DH
dalibor.hren
10:21 09.07.2016.

Niti jednom ozlijeđenom ne pružiti medicinsku pomoć! Nek mu bik zaliže rane!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije