Uz prijetnju oružjem

Sesvete: Opljačkali poštara i ukrali 60 tisuća kuna

poštar
Arhiva VL
08.10.2011.
u 13:00

Oružano razbojništvo se dogodilo kada je poštar izlazio iz kuće u Ulici Augusta Šenoe u Sesvetama u trenutku kada je prilazio službenom mopedu

Dvojica maskiranih muškaraca, od kojih je jedan imao i pištolj, opljačkali su 32-godišnjeg poštara T.P-a u Sesvetama i odnijeli 60 tisuća kuna.

Oružano razbojništvo se dogodilo kada je poštar izlazio iz kuće u Ulici Augusta Šenoe u Sesvetama. U trenutku kada je prilazio službenom mopedu, pristupio mu je, šiltericom i ženskom čarapom, zamaskirani muškarac. 
Uz prijetnju oružjem zatražio je novac od poštara, nakon čega mu je T.P. novac i predao.  

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Sor@n
Sor@n
18:55 08.10.2011.

Hehe nije dvojica nego trojac. Dogovor pao.

KI
kitina
21:48 08.10.2011.

to samo u \"jacinoj\" državi\" gdje pravne institucije rade svoj posao, poštari furaju lovu u torbama, tak da ga \"kompići\" mogu šatro opljačkat.....

PA
parasa
20:44 09.10.2011.

Ovo je kao pred 40 godina, pa u kojoj državi u današnje v rijeme tehnike i moderne elektronike poštari još raznašaju novce od penzije i slično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije