skupa šetnja

Šetnja zaleđenom Savom: Prijete kazne do 10 tisuća kuna ili zatvor

sava
Ivica Galović/Pixsell
15.02.2012.
u 12:20

Policija protiv šestorice mladića iz Štitara podnijela prekršajne prijave jer su počinili prekršaj iz Zakona o nadzoru granice

ŠTITAR – Policija je protiv šestorice mladića iz Štitara koji su u prošlu subotu prehodali zaleđenu Savu, starosti od 19 do 28 godina, podnijela prekršajne prijave jer su počinili prekršaj iz Zakona o nadzoru granice.

Prema službenom policijskom izvješću utvrđeno je da su njih šestorica u subotu, oko 14 sati, na zemljišnom predjelu Repovac kod Štitara prešli granicu izvan graničnog prijelaza.

– Za ovaj prekršaj predviđena je kazna od 30 dana zatvora ili novčana kazna od dvije do deset tisuća kuna. Oni su taj put mogli imati uz sebe putovnice ili osobne iskaznice ali su državnu granicu prešli izvan graničnog prijelaza što je prekršaj zbog kojega su i prijavljeni – rekao je Luka Barunčić, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske županije.

Komentara 22

OB
-obrisani-
12:35 15.02.2012.

Ma bitno je da se kazne ti mladici zbog nicega dok stvarni lopovi slobodno i bez sankcija harace okolo ! Stvarno se pitam gdje pamet toj policiji vise , kakvi to \"ljudi\" idu u policiju ?!

OB
-obrisani-
12:40 15.02.2012.

Ufff...ybte...nes ti principa.Ko da smo u zeljeznom komunizmu.Prije svega...odnos gradjana prema samoj granici ne moze biti isti u Zagrebu i u Stitarima kojima je granica pod nosom.

BP
bpza
12:43 15.02.2012.

Državnu granicu su (možda) prešli, ali na tlo druge države nisu stupili, koji apsurdi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije