VEČERNJAK U MALEZIJI

Shaib Harun ne zna tko je Kutle, ali zna za Davora Šukera

\'Malezija - 22.04.2010. Vecernji list se cita i u Maleziji. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL \'
Marijan Sušenj/Pixsell
22.04.2010.
u 14:20

Večernji list je stigao i u Kuala Lumpur, glavni grad Malezije, u kojemu boravi Večernjakova ekipa.

Večernji list je stigao i u Kuala Lumpur, glavni grad Malezije, u kojemu boravi Večernjakova ekipa.

Shaib Harun rodom je iz Gane u Africi i radi u jednome reggae baru u China townu, u kojemu među 50-ak malih zastava visi i hrvatska.

Išao bi...

Shaib je rado u ruke uzeo Večernji. Kaže da su novine slične malezijskima, iako nije razumio ni slova. Kad razgovaramo o Hrvatskoj, većina mještana čim čuje za Europu poželi doći k nama jer misle da bi im život bio bolji, a i žele vidjeti jadransku obalu.

Uglavnom ne znaju gdje se Hrvatska nalazi, a i "Croatia" jedva izgovore, no nekolicina njih kaže da znaju za Davora Šukera, nogometnu zvijezdu.

Ma Bizan iz Bangladeša radi kao konobar u Kuala Lumpuru i pitao nas je možemo li mu ikako pomoći da dođe u Hrvatsku.

...ne bi išao

No, kad smo mu rekli da je kod nas kriza te da tvrtke odlaze u stečaj, a bivši je ministar gospodarstva u zatvoru, naglo je odustao je od ideje i zaključio kako mu je bolje da ostane u Maleziji. (kj/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije