Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Shiba Shootout donosi najpopularniju priču o meme kriptovalutama u 2024. godini

Foto: PROMO
19.06.2024.
u 11:16

Meme kriptovalute, satirične kriptovalute koje često nemaju inherentnu korisnost, osvojile su tržište kriptovaluta svojom viralnošću i narativima vođenim zajednicom.

Dogecoin, na primjer, doživio je brojne skokove potaknute podrškom slavnih osoba i spekulativnim pričama koje su širili posvećeni vlasnici. Primjedbe Elona Muska o tokenu potaknule su vjerovanja da bi on mogao biti značajan ulagač, a neki čak očekuju potencijalnu integraciju Dogecoina u njegovu platformu X kao način plaćanja. Takve nade i dalje podižu cijenu Dogecoina.

Slično, Shiba Inu, nakon što je doživio meteorski rast, implementirao je mehanizam spaljivanja tokena kako bi smanjio cirkulirajuću ponudu. Iako učinak nije bio trenutan, oživio je nade u značajan rast ove godine među vjernim sljedbenicima projekta.

Druge meme kriptovalute poput PEPE, BONK i DogWifHat (WIF), bez specifičnih primjena, privukli su pažnju zajednica Ethereuma i Solane, što je rezultiralo značajnim porastom cijena.

Posjetite Shiba Shootout

Shiba Shootout: redefiniranje narativa o meme kriptovalutama 

Shiba Shootout genijalno kombinira privlačnost meme kriptovaluta s konkretnim korisnostima i angažiranom zajednicom – trostruka kombinacija koja će vjerojatno podići njegovu vrijednost na neviđene visine unutar ekosfere meme kriptovaluta. Iako su meme kriptovalute poznate po svojoj sklonosti naglom rastu, posebno tijekom sezone meme-a, oni koji imaju podršku korisnosti spremni su za još veći uspjeh.

Foto: PROMO

 Shiba Shootout prenosi sudionike u imerzivni digitalni svijet inspiriran Divljim zapadom, izazivajući ih da se kreću nestabilnim krajolikom kriptovaluta s agilnošću i domišljatošću Shiba kauboja. Ovaj novi projekt nadilazi tipičnu paradigmu meme kriptovaluta, nudeći stratešku i zabavnu avanturu za svoje korisnike.

U svojoj srži, Shiba Shootout potiče okruženje za igranje gdje korisnici mogu uživati u zabavi i razbibrigi. Programeri projekta stvorili su ekosustav koji osigurava da se korisnici stalno vraćaju uvođenjem novih izazova, nagrada i društvenih interakcija.

Inovativne značajke koje potpiruju rast SHIBASHOOT 

Projekt Shiba Shootout sadrži nekoliko inovativnih značajki koje ne samo da poboljšavaju korisničko iskustvo, već također služe kao pokretači korisnosti za SHIBASHOOT token:

  1. Program nagrađivanja Posse: Korisnici zarađuju nagrade za pozivanje prijatelja da se pridruže zajednici, potičući širenje mreže.
  2. Kamperske priče uz logorsku vatru: Članovi zajednice dijele svoja iskustva s kriptovalutama, potičući povezivanje i zajedništvo.
  3. Decentralizirano upravljanje: Korisnici mogu sudjelovati u "Token Governance Roundups", imajući direktan utjecaj na odluke projekta.
  4. Lutrija Lucky Lasso: Korisnici mogu osvojiti kripto nagrade koristeći svoje Shiba Showdown tokene, pri čemu dio prihoda ide u dobrotvorne svrhe.
  5. Štedne torbe: Korisnici mogu automatski dodijeliti postotak svojih tokena u zaključani novčanik, zarađujući dodatne nagrade tijekom vremena za svoju predanost.
  6. Staking kaktusa: Korisnici mogu da stake-aju svoje tokene na digitalni kaktus, s nagradama koje rastu što duže su tokeni stakirani, potičući dugoročno držanje.

Ove značajke ne samo da poboljšavaju angažman korisnika, već također potiču potražnju za SHIBASHOOT tokenom, što može dovesti do značajnog porasta cijene. Kako se ekosustav projekta širi i njegova zajednica raste, korisnost i oskudica tokena vjerojatno će se povećati, dodatno podižući njegovu vrijednost.

Tokenomija prilagođena za rast

Projekt Shiba Shootout strateški je raspodijelio svojih 2,2 milijarde SHIBASHOOT tokena u razne kategorije kako bi podržao održivi rast i dugoročni uspjeh:

  • 35% (770 milijuna tokena) za pretprodaju, omogućujući ranim ulagačima kupnju tokena po sniženoj cijeni i generiranje početnih sredstava za razvoj.
  • 20% (440 milijuna tokena) rezervirano za staking, potičući dugoročno držanje nagrađivanjem vlasnika tokena koji svoja sredstva obvezuju na određeno razdoblje.
  • 10% (220 milijuna tokena) za projektne fondove, pokrivajući tekuće troškove razvoja i održavanje infrastrukture.
  • 10% (220 milijuna tokena) za likvidnost, osiguravajući glatko trgovanje i adekvatnu likvidnost na burzama.
  • 20% (440 milijuna tokena) za marketing, promičući svijest i akviziciju korisnika kroz ciljane kampanje.
  • 5% (110 milijuna tokena) kao fond za nagrade, potičući članove zajednice i potičući angažman kroz nagrade za igranje.

Ova promišljena raspodjela tokena usklađena je s ciljevima projekta, privlačeći rane investicije, potičući dugoročno držanje, financirajući kontinuirani razvoj, osiguravajući likvidnost i promovirajući budući rast i sudjelovanje zajednice.

Nova era meme kriptovaluta

Narativ Shiba Shootout brzo dobiva na popularnosti i postaje viralan, jer odstupa od konvencionalne paradigme meme kriptovaluta. Besprijekorno spajajući kulturu meme-a, korisnosti i angažmana zajednice, ovaj projekt redefinira granice onoga što meme kriptovaluta može biti.

Inovacije poput Shiba Shootout-a spremne su zaokupiti novu generaciju investitora i entuzijasta. S pretprodajom koja je još uvijek u ranoj fazi, sada je povoljan trenutak za razmatranje sudjelovanja. Trenutna cijena od 0,0191 dolara očekuje se da će postupno rasti kako pretprodaja napreduje, što predstavlja atraktivnu ulaznu točku za one koji žele biti dio ovog revolucionarnog projekta od samog početka.

Shiba Shootout nudi jedinstveni spoj zabave, korisnosti i potencijala za rast te je spreman postati najpopularniji meme token narativ 2024. godine i nadalje.

Posjetite Shiba Shootout

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije