ČLANOVI ODLAZE

Show nakon izbora u DP-u: Bujanec objavio 'osmrtnicu' stranke, Pervan na kameri rezao člansku iskaznicu

Foto: Velimir Bujanec/Facebook
1/3
31.08.2024.
u 14:31

Velimir Bujanec već je ranije de facto potvrdio svoju podršku Mariju Radiću, a uz ''osmrtnicu'' koju je objavio stoji i kako su ishodom današnjeg razvoja događaja ožalošćeni ''redakcija Bujice i više od 200 tisuća birača nacionalne desnice''.

''Domovinski pokret preminuo je u subotu 31. kolovoza 2024. u petoj godini života nakon banditske krađe i uzurpacije kokošara. Ispraćaj dragog nam pokojnika bit će sljedećih tjedana u Hrvatskom državnom saboru'', stoji u ''osmrtnici'' koju je voditelj na Z1 televiziji Velimir Bujanec objavio ove subote, nakon burnih izbora koji su se održali u Domovinskom pokretu. Ivan Penava u konačnici je odnio prevagu te ostao na čelu stranke, nakon što su Mario Radić i njegove pristaše naprasno napustili sabor uoči samog početka glasovanja.

Velimir Bujanec već je ranije de facto potvrdio svoju podršku Mariju Radiću, a uz ''osmrtnicu'' koju je objavio stoji i kako su ishodom današnjeg razvoja događaja ožalošćeni ''redakcija Bujice i više od 200 tisuća birača nacionalne desnice''. Uz to je poslao i oštru poruku i kritiku na račun Penave. 

- Titova “demokracija” u namještenim poslijeratnim izborima oslanjala se na tzv. gumene kuglice... Nasuprot komunističkoj listi koju je predvodila tzv. Narodna fronta, postojala je i oporbena “ćorava kutija”, uz koju su stajali naoružani partijski čuvari – da se kojim slučajem glasači ne bi “zabunili” i glasovali protiv druga Maršala. Takav oblik “demokracije” za Benavu i konjokradice s istoka zemlje ipak je previše tolerantan – pa su odlučili primijeniti prijeratni izborni model, kada je narod javnim glasovanjem odlučivao između Jeftića i Mačeka... No, to je još i dobro – jer da se pitalo magistra Dabru i tokmaka Spahića delegati izborne skupštine DP-a postali bi opančari i glasovali po uzoru na Pašićeve radikale u Srbiji, gdje je svaki glasač prije glasovanja dobio jedan opanak, a tek nakon glasovanja – drugi - napisao je. 

Nakon izbora Stephen Nikola Bartulica potvrdio je kako odlazi iz stranke, a na profilu Bujanca osvanuo je video na kojem isto radi i komičar Željko Pervan i to simboličnom gestom - rezanjem članske iskaznice uz kratki komentar: ''Gotovo!''.

- Lijepo je osjetiti olakšanje i uvjeriti se da ipak postoje ljudi koji svoja obećanja ispunjavaju - napisao je Bujanec. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Prije dramatičnih izbora rukovali se ljutiti suparnici Radić i Penava

Komentara 27

Avatar Iblis Ginjo I.
Iblis Ginjo I.
15:12 31.08.2024.

Bujanec!? Kokainski kokošar koji je u emisiji pozvao Šešelja preko telefona i dao mu priliku da zucne išta i o čemu. Nula.

Avatar Grubi
Grubi
14:58 31.08.2024.

I Takvi nam htjeli oteti drzavu????

EJ
ejStef
15:49 31.08.2024.

Hm, dugo je i trajao s obzirom na ekipu. A to da je pokupio toliko glasova, samo pokazuje revolt građana lijevim politikama. Sada će se ljevica opet razmahati, već smo krenuli nazadovati, pogledajte poteze vlade i nove poreze... Penava i ekipa toliko su se bavili sobom, da su im podmetnuli rodne zakone za koje su glasali. Toliko o intelektualnim kapacitetima i principijelnosti zastupnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije