'Manipulacije, laži i blaćenje'

VIDEO U Domovinskom pokretu izbila urnebesna afera. Svađaju se oko toga zna li se Ćipe prekrižiti

Stipo Mlinarić Ćipe
Screenshot
27.08.2024.
u 14:18

Voditelj Velimir Bujanec objavio je video na Facebooku sugerirajući da se Stipo Mlinarić ne zna pravilno prekrižiti. Mlinarić je reagirao tvrdnjama da je video namjerno montiran kako bi ga diskreditiralo.

Ne prestaju sukobi među pripadnicima Domovinskog pokreta uoči unutarstranačkih izbora, na kojima će se za poziciju predsjednika boriti aktualni šef stranke Ivan Penava i njegov dosadašnji zamjenik Mario Radić. U stranki, koja sudjeluje i u aktualnoj vladajućoj koaliciji, ovoga puta uspjeli su se posvađati oko načina na koji se križa Stipo Mlinarić Ćipe.

Mlinarić je, naime, nedavno provocirao svojeg stranačkog rivala Igora Peternela, rekavši da će ga, kada se budu čitali izborni rezultati, naučiti kako se barem pravilno prekrižiti. Međutim, onda je voditelj Velimir Bujanec na svojem Facebook profilu objavio video kojim sugerira da se ni Mlinarić ne zna prekrižiti. "Docira drugima, a ne zna ni sam kako se prekrižiti. Drž’ se ti, Ćipe, financijskih uputa i transakcija, a poduku o križanju prepusti nekom tko zna!" napisao je Bujanec.

Na Facebooku je brzo reagirao Ćipe, koji tvrdi da je Bujanec namjerno montirao video kako bi ga se diskreditiralo. Objavio je i, kako tvrdi, autentičnu snimku, uz koju je napisao:

"Manipulacije, laži i blaćenje! Ovo je posljednji put da se oglašavam o ovakvim stvarima. Montirani videi, izmišljene poruke, lažne optužbe za izvlačenje novca, nisu moj nivo i stoga posljednji put razotkrivam ljude koji koriste ovakve metode u političkoj areni.  Jasno je da je cilj ovakvih degutantnih manipulacija diskreditacija jer sve ovo dolazi u trenutku unutarstranačkih izbora. Apelirao bih na ljude da ne nasjedaju na manipulacije koje dolaze od određenih ljudi, vjerujte svojim očima, a ne onome što vam serviraju i što žele da vjerujete."

VEZANI ČLANCI:

FOTO Znate li da kroz Hrvatsku protječe najhladnija rijeka na svijetu, evo o kojoj je riječ

Stipo Mlinarić Ćipe
1/14

Komentara 27

IV
Ico_voljevica
15:52 27.08.2024.

Svi pismeni-Božanske osobe se pišu s velikim prvim slovom.al buju "novinarčići"nafčili već

MO
MorskiVuk53
16:32 27.08.2024.

Bujanac ala Sjeverno Korejski Predsjednik,samo narkomančina udružen sa Dujmovicem i Hebrangom razorno je DP.

Avatar Purger_1945_Kozara
Purger_1945_Kozara
18:21 27.08.2024.

Jedan Bujanac je u stanju lijevom rukom u pet minuta razoriti najčeličniju domoljubnu stranku svih vremena? Nisu onda baš neki jaki igrači tako kad ih jedan Bujanac treptom oka uništi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije