10.12.2015. u 11:56

Zdravku Mamiću ionako je najvažnije da u zimskom prijelaznom roku smije razgovarati s menadžerima europskih klubova

Zdravko Mamić, izvršni predsjednik Dinama, može izaći iz Remetinca čim iskešira 14 milijuna kuna ili zajamči drugom imovinom u toj vrijednosti, odlučio je benevolentno Županijski sud u Zagrebu. Mamić potom neće smjeti obavljati posao izvršnog predsjednika kluba ni kontaktirati sa svjedocima, što uključuje brata, sina i većinu djelatnika Dinama.

Brat Zoran već se narugao toj sudskoj odluci poručivši s press-konferencije da će očito morati davati više intervjua pa će onda i Zdravko slati poruke preko novina i „valjda ćemo tako komunicirati“. Naravno, teško je zamisliti kako će sud spriječiti komuniciranje Zdravka Mamića s okolinom u vrijeme interneta i svih čuda moderne tehnologije tako da i nije nužno da braća razgovaraju posredstvom novinara i televizijskih kamera. Urednici i publika vjerojatno će ostati bez rubrike s Mamićevim poslanicama, a Skype ili neki sličan program dobit će nove korisnike.

No šalu na stranu, Zdravku Mamiću ionako je najvažnije da u zimskom prijelaznom roku smije razgovarati s menadžerima europskih klubova, a to mu sud, koliko znamo, nije zabranio. Show može na neko vrijeme prestati, ali posao poznatog hrvatskog izvoznika mora ići dalje.

>> Vatrogascima trebaju nove kacige, a ne novi izbori

>> Petrova za šefa HTV-a, doveo je Milanovića i Karamarka pred kamere

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije