Mandalina

Šibenik dobio hotel od 25 milijuna eura

20.05.2012., Sibenik - Marina Mandalina u Nautickom centru Prgin spremna docekuje sezonu. Charter marine je pun
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
25.07.2015.
u 07:30

otel neobičnog, zavojitog oblika na poluotoku Mandalina, pomalo nalik na brod, projektirao je Nikola Bašić, a za unutarnje uređenje zaslužan je Marko Murtić

Jedina hrvatska marina za megajahte D-Marina Mandalina Šibenik od danas gostima nudi i luksuzni hotel s četiri zvjezdice, 69 soba i apartmana te tri ekskluzivne vile. O razini komfora u D-Resortu Šibenik turske Dogus grupe govori i podatak da svaka vila od 150 četvornih metara ima i svoj vrt s bazenom te privatno parkiralište. Investicija je vrijedna 25 milijuna, a s ranije otvorenom D-Marinom Mandalina ukupno pedeset milijuna eura i najveća je na šibenskoj rivijeri u dva desetljeća. Hotel neobičnog, zavojitog oblika na poluotoku Mandalina, pomalo nalik na brod, projektirao je Nikola Bašić, a za unutarnje uređenje zaslužan je Marko Murtić.

Dogus grupa u Hrvatsku je dosad uložila više od 200 milijuna eura (u D-Marin Dalmaciju, D-Marin Borik, vlasnik je oko 11% udjela u ACI-ju, boutique hotela Villa Dubrovnik...). Ova turska kompanija u tvrtkama diljem svijeta zapošljava 35.000 ljudi, a na današnje otvorenje D-Resorta dolazi i njezin vlasnik, jedan od najbogatijih ljudi u Turskoj, Ferit Şahenk. Najavljen je i dolazak premijera Milanovića.

>>Šibenska marina D-Marin Mandalina prva s oznakom 'Pet sidara'

>>Elitni turizam: Osam marina za – najrazmaženije goste

Komentara 3

PU
puf
09:08 25.07.2015.

Jolanda,mogla si se bar jos malo potrudit i stavit fotografiju 'otela'

PA
_Pablo_
10:57 25.07.2015.

Taj hotel je zasluzija i sliku uz clanak.A to kako se tesko upadalo radit tamo zbog igrica na HZZ (rođo,prija,kum,stranacko i obiteljsko kolino

PA
_Pablo_
11:04 25.07.2015.

Taj hotel je zasluzija i sliku uz clanak.A to kako se tesko upadalo radit tamo zbog igrica na HZZ (rođo,prija,kum,stranacko i obiteljsko kolino),to je vec drugi par postola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije