UHITILI IH

Šibenska policija pretresla stanove četvorke: Našli drogu, oružje, streljivo…

Hrvoje Jelavic/Pixsell
31.01.2022.
u 10:36

Protiv 48-godišnjaka će biti podnesen i Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja

Policija provodi istraživanje nad četiri osobe starosti 29, 33, 48 i 60 godina osumnjičene za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem u razdoblju od 25. do 29. siječnja, koje je temeljem Naloga Županijskog suda u Šibeniku obuhvaćalo i pretrage obiteljskih stanova i vozila kojima se osumnjičeni koriste, pronađeno je i oduzeto: kod 60-godišnjaka u Šibeniku 125,1 gram droge amfetamin te digitalna vaga, potom kod 48-godišnjaka u Šibeniku 175,1 gram droge amfetamin, dvije digitalne vage te dva plinska pištolja i 57 komada različitog streljiva.

Policija je kod 29-godišnjaka u Šibeniku 0,6 grama droge marihuane, 0,3 grama droge amfetamin, digitalna vaga te oprema za uzgoj i proizvodnju droge, a kod 33-godišnjaka nisu pronađeni predmeti od interesa.

Osumnjičeni 29-godišnjak, 48-godišnjak i 60-godišnjak su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je protiv 33-godišnjaka kaznena prijava podnesena redovnim putem.

Protiv 48-godišnjaka će biti podnesen i Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja - istakao je Šime Pavić glasnogovornik šibenske policije.

>> VIDEO Matejev otac: Zvala me hrvatska policija i obavijestila da dolaze. Ne znam imaju li kakve nove dokaze


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije