'NIJE POMOGAO'

Sinčić opleo po ministru Berošu: 'Normalan čovjek stane kraj ranjene životinje'

Karlovac: Sinčić predstavio kandidate Živog zida za VII izbornu jedinicu
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/4
12.10.2020.
u 15:26

Da li je moguće da će taj čovjek, liječnik koji je okrenuo glavu od ranjene osobe, i dalje ostati ministar u Vladi Republike Hrvatske?, napisao je Sinčić.

Ivan Vilibor Sinčić komentirao je napad u Zagrebu i tom je prilikom na društvenim mrežama prozvao ministra Beroša. Naime, ministar Vili Beroš se, kako je sam rekao, našao u blizini neposredno nakon napada.

Beroš je prošao u automobilu dok su ranjenog policajca nosili u ambulantna kola. Sinčić ga je prozvao jer je, kako smatra, ministar je trebao stati i pomoći. 

- Ispred zgrade Vlade danas je jedan policajac pogođen puškom. U trenutcima kada su ga stavljali u vozilo saniteta, sa vozačem, bez liječnika, pored njega se provozao ministar u Vladi Republike Hrvatske. Ministar zdravstva. Liječnik. Normalan čovjek stane kraj ranjene životinje. Osoba koja je liječnik nije stala ozlijeđenom policajcu. To su etika, moral i hrabrost hrvatske politike. Da li je moguće da će taj čovjek, liječnik koji je okrenuo glavu od ranjene osobe, i dalje ostati ministar u Vladi Republike Hrvatske?, napisao je Sinčić na Facebook profilu. 

 

Komentara 31

BE
Beskucnik
16:24 12.10.2020.

Sticena osoba ? Po cemu zivot jednog doktora vrijedi vise nego zivot policajca , onda sam i ja mogao biti sticena osoba u domovinskom ratu , meni moj zivot vrijedi vise nego nekog polovnog politicara

IM
Inmerps mod aZ
15:42 12.10.2020.

Sincicu koliko si para skupio od eu place? Jedino po cemu te oamtimo otkad ju imas je sto si istresao lubenice u zagrebu. I sol.

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
16:46 12.10.2020.

"...Sinčić opleo po ministru Berošu: 'Normalan čovjek stane kraj ranjene životinje'..."___Sinčiću, možda si ti sa svojim lubenicama malog i doveo do ideje za jutrošnji događaj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije