smjestili ga u učionicu

Sisački gimnazijalci uočili plišanca u zgradi za rušenje: 'Spasili su dio nečijeg djetinjstva'

Sisački gimnazijalci iz ruševina spasili plišanca pandu
Foto: Klaudija Cvitković
1/3
07.03.2023.
u 20:42

"Pored svih formula, definicija i pojmova koje moraju znati, ova djeca našeg grada posjeduju toliku razinu empatije za svoj grad", rekla nam je prof. Klaudija Cvitković

U Sisku se nastavljaju uklanjanja oštećenih zgrada u potresu, a ovih dana ruši se višestambena zgrada kod autobusnog kolodvora. Na tu zgradu gledaju i sisački gimnazijalci iz svojih privremenih prostorija, obzirom je i njihova škola oštećena u potresu te se obnavlja. 

Učenici 3.c razreda, gledajući kako nestaje još jedan dio njihova grada, vidjeli su plišanca pandu u ruševinama i nisu htjeli dopustiti da i on ode sa ruševinama. 

"Iz ruševina su spasili dio nečijeg djetinjstva i smjestili u svoju učionicu", rekla nam je prof. Klaudija Cvitković koja nam je poslala fotografije i skrenula pozornost na ovo dobro djelo.

"Bravo 3.c. Zajedništvo koje pokazujete temelj je budućnosti. Pored svih formula, definicija i pojmova koje moraju znati, ova djeca našeg grada posjeduju toliku razinu empatije za svoj grad. I neka se to zna", rekla nam je prof. Cvitković.

VIDEO Objavili da je Hrvatska 5. najbolja zemlja za umirovljene u EU, Hrvati u komentarima nisu se složili

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije