prijatelji

Sjekirom udario cimera jer mu je psovao pokojnu majku

branitelj vladimir nikolić
Marijana Zrinjski/VLM
13.11.2010.
u 19:00

Osumnjičeni Marijan V. (63) kaže da "nema šanse da posjeti Vladu u bolnici". Sudit će mu se zbog nanošenja teških ozljeda

Dvojica sustanara iz derutne kamene nastambe u maksimirskoj šumi u četvrtak uvečer posvađala su se do krvi!

Počelo je oko 20.30 sati kad se 52-godišnji Vladimir N. vratio u svoje šumsko skrovište. Lupao je na vrata "osigurana" lokotom i tražio od cimera, 63-godišnjeg Marijana V. da mu otvori. No Marijan se baš vratio s partije šaha i uljuškao se u krevet pa mu je trebalo malo vremena da dođe k sebi i stigne do ulaza. To je nestrpljivog, a navodno i dobrano pijanog Vladu strašno iživciralo. Cijelo je to vrijeme, tvrdi Marijan, psovao, urlao na njega ljut što mu ne otvara i vrijeđao ga. Pored kreveta imao je, kaže Marijan, malu sjekiru s kojom je došao do ulaza.

– Poludio sam jer mi je psovao pokojnu mater! Kad me uz to počeo gurati, udario sam ga tupim dijelom sjekire po prsima, a kako se nije zaustavljao, odalamio sam ga tupim dijelom i po glavi – govori Marijan, rodom iz BiH, dodajući da ga je nakon okršaja Vlado otišao prijaviti policiji u Petrovu, a potom su ga odvezli u bolnicu. Vlado, koji se inače predstavlja kao branitelj, iako mnogi poznanici to niječu, teško je ozlijeđen. Marijanu ne pada na pamet posjetiti ga.

– Nema šanse! – kategoričan je. Umjesto toga će na sud. Istražni sudac pustio ga je da se brani sa slobode. Inače, Vlado iza sebe ima pokušaj ubojstva, a Marijan nanošenje teških ozljeda.

Ključne riječi

Komentara 6

KO
Kemijska olovka
21:33 13.11.2010.

U zadnje vrijeme vise napada sjekirom nego recimo nozem.

OB
-obrisani-
20:57 13.11.2010.

našla rupa zakrpu...

RI
ribarpalunko
21:20 13.11.2010.

Koje društvo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije