Škare Ožbolt: U Europsku uniju moramo ući spremni

vesna skare ozbolt
Večernji list
02.12.2009.
u 14:36

Predsjednička kandidatkinja Vesna Škare Ožbolt smatra da prihvaćanje ovakva državnog proračuna Hrvatskoj neće donijeti izlazak iz krize.

SISAK - Prihvaćanje ovakva državnog proračuna Hrvatskoj neće donijeti izlazak iz krize, smatra predsjednička kandidatkinja Vesna Škare Ožbolt.

Najviše su joj zasmetali zadržavanje povlastica, poput privilegiranih mirovina, umjesto potpore razvojnim projektima te povećani izdaci za Ured predsjednika Stjepana Mesića u vrijeme nužne štednje. Misli kako za EU nismo spremni.

–  Bez reforme pravosuđa i restrukturiranja brodogradilišta uz jačanje poljoprivrede nemamo što tražiti u Europskoj uniji. Ona je prioritet, ali u EU moramo ući spremni - kazala je Škare Ožbolt jučer u Sisku. Dodala je kako u svoju kampanju ne ulaže milijunske iznose te kako građane poziva da novac uplaćuju na žiro-račun djece kojoj taj novac treba puno više. Biračima nudi jasnu i dugoročnu viziju razvoja Hrvatske.

Komentara 6

SU
superman
18:33 02.12.2009.

Pod pokroviteljstvom Milana Bandića Zdenko Lučić je dobio zadatak distribuirati kompromitirajuće materijale ostalih predsjedničkih kandidata. Kako jadan i licemjeran potez. To je doslovno potez očajnika koji je shvatio da mu se trese tlo pod nogama.

RE
respeckt51
19:18 02.12.2009.

Drugi put gospodjo Ozbolt. Tudjmana trebamo da sredi i ojaca Hrvatsku onda mozda mozete vi za predsjednicu.

NO
novi
17:45 03.12.2009.

Vesna, jel botox pojeftinio od zadnjih izbora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije